El Temps a Tarragona: El cel es taparà i les temperatures cauran lleugerament

La previsió meteorològica d'aquest dimarts, 9 de novembre

Diari de Tarragona

Whatsapp
La previsió meteorològica d'aquest dimarts, 9 de novembre. FOTO: Meteocat

La previsió meteorològica d'aquest dimarts, 9 de novembre. FOTO: Meteocat

Situació general

Al llarg del dia el cel estarà entre mig i molt ennuvolat al litoral i prelitoral, sobretot al nord del sector i a partir de la tarda, quan quedarà molt ennuvolat o cobert. A la resta del país, el cel estarà serè o poc ennuvolat fins a mitja tarda, tot i que hi haurà alguns núvols baixos al nord de la depressió Central fins a primera hora del matí. A partir d'aleshores, la nuvolositat augmentarà fins a quedar entre mig i molt ennuvolat al final del dia, tret del Pirineu i Prepirineu Occidental on romandrà serè o poc ennuvolat.

Precipitacions

A partir de la tarda és possible alguna precipitació feble al litoral i prelitoral nord, i a partir del vespre s'espera a la resta del litoral i prelitoral de forma dispersa. S'acumularan quantitats minses de precipitació.

Temperatura

Temperatura mínima similar o lleugerament més baixa. Se situarà entre 0 i 5 ºC al Pirineu, Prepirineu i depressió Central, i entre 7 i 12 ºC a la resta del pais. La màxima serà semblant o lleugerament més baixa i rondarà entre els 5 i 10 ºC al vessant nord del Pirineu, entre els 10 i 15 ºC a la resta de la serralada, i entre els 14 i 19 ºC a la resta del país, o localment més alta al litoral, vall de l'Ebre i Ponent.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i excel·lent, si bé a zones elevades del prelitoral serà puntualment regular.

Vent

Fins al final del matí, el vent bufarà de component nord i oest, entre fluix i moderat arreu, amb cops forts a zones altes del Pirineu i Prepirineu i a les Terres de l'Ebre, on bufarà mestral. A l'Empordà, bufarà tramuntana amb ratxes fortes i molt fortes sobretot al litoral i al nord de l'Alt Empordà. A partir del final del matí, s'imposarà progressivament el vent de components nord i est, entre fluix i moderat amb ratxes fortes o molt fortes sobretot al litoral i a zones elevades. Tot i això, al terç oest continuarà bufant de components nord i oest. Per altra banda, hi haurà estones de vent fluix i de direcció variable a l'interior del quadrant nord-est al matí, i al nord de la depressió Central i a valls del Pirineu i Prepirineu al llarg del dia.

Temas

Comentarios

Lea También