El Temps a Tarragona: El dia de Nadal arrenca sense núvols

La previsió meteorològica d'aquest dissabte, 25 de desembre

24 diciembre 2021 10:11 | Actualizado a 24 diciembre 2021 10:59
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

La nuvolositat minvarà de matinada fins a quedar el cel poc o mig ennuvolat per núvols alts i alguns de mitjans. A partir de la tarda augmentarà novament la nuvolositat d'oest a est fins a quedar el cel molt ennuvolat o cobert en general. Independentment, hi haurà estrats baixos a la depressió Central i a la vall de l'Ebre, sobretot fins a primera hora de la tarda i a l'oest del sector.

Precipitacions

A partir de mitja tarda, és probable precipitació feble al terç oest del país mentre que no se'n descarta a la resta. S'acumularan quantitats entre inapreciables i minses. La cota de neu oscil·larà entorn els 1.800 metres. A banda, és probable alguna roina als indrets afectats per la boira.

Temperatures

La temperatura mínima serà lleugerament o localment moderadament més baixa. Per la seva banda, la màxima serà lleugerament més alta, si bé l'ascens serà localment moderat al litoral i al prelitoral. En canvi, a Ponent serà entre lleugerament i moderadament més baixa. La temperatura mínima oscil·larà entre -2 i 3 ºC al Pirineu i al Prepirineu, 0 i 5 ºC a la depressió Central, 3 i 8 ºC al litoral nord i al prelitoral i 7 i 12 ºC a la resta del país. La temperatura màxima es mourà entre 9 i 14 ºC al Pirineu, Prepirineu i depressió Central i entre 12 i 17 ºC a la resta del país.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i excel·lent. Malgrat tot, hi haurà bancs de boira o boirina a punts de la depressió Central i de la vall de l'Ebre fins a mig matí, mentre que al nord de Ponent i al pla de Lleida podran persistir. A banda, serà regular a punts del nord de la Costa Brava per la presència de boirina.

Vent

Al principi i al final del dia bufarà el vent fluix i de direcció variable, amb terral al litoral. La resta de la jornada bufarà el vent de component sud i oest, entre fluix i moderat en general, amb cops forts a punts de la meitat nord del litoral i a zones elevades de l'interior. Tot i això, al nord de la Costa Brava, el vent bufarà fluix i de direcció variable al llarg del dia.

Comentarios
Multimedia Diari