El Temps a Tarragona: El fred arriba pel sud

La previsió meteorològica d'aquest dimarts 18 de desembre

15 diciembre 2018 16:45 | Actualizado a 28 febrero 2019 19:05
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Cel serè o poc ennuvolat pel pas de núvols alts i prims; al final del dia es faran més nombrosos al terç oest, on també n'arribaran alguns de mitjans i puntualment quedarà mig ennuvolat. A més, a partir de migdia es formaran intervals de núvols baixos al litoral i al prelitoral i al llarg de la tarda tendirà a quedar mig ennuvolat, localment molt ennuvolat al final del dia, quan també afectaran alguns indrets de la depressió Central. Independentment, fins a mig matí hi haurà alguns estrats baixos locals a punts de la depressió Central.

Temperatures

Temperatura mínima semblant o lleugerament més baixa, sobretot a les Terres de l'Ebre, a l'Empordà i i al vessant nord del Pirineu. Se situarà entre -3 i 2 ºC al Pirineu, entre -1 i 4 ºC al Prepirineu, a la depressió central i al prelitoral nord, entre 1 i 6 ºC a la resta del prelitoral i al litoral nord, i entre 5 i 10 ºC a la resta del litoral. La temperatura màxima serà semblant o lleugerament més alta, sobretot al vessant nord del Pirineu i a l'Empordà. Se situarà entre 7 i 12 ºC al Pirineu, entre 13 i 18 ºC al litoral i al prelitoral, i entre 9 i 14 ºC a la resta del territori.

Visibilitat

Visibilitat entre bona i excel·lent, si bé fins a mig matí hi haurà bancs de boira i boirina en valls i fondalades de l'interior del territori, localment persistents fins a migdia.

Vent

Fins a l'inici del matí el vent serà fluix i de direcció variable, amb predomini del terral al litoral i amb alguns intervals de calma a l'interior. A partir de llavors s'imposarà progressivament el vent de component sud al litoral i al prelitoral, entre fluix i moderat amb cops forts, més reforçat al sector nord. A la resta del territori bufarà fluix i de direcció variable, amb predomini del component oest i sud.

Tendència per a demà

De matinada s'esperen algunes precipitacions febles i disperses a la meitat oest del territori, mentre que a l'inici del matí no es descarten en altres indrets del país, sobretot a l'interior. A més, a la tarda no es descarten algunes d'aïllades a l'extrem nord del territori. Acumularan quantitats de precipitació minses en general. Al Pirineu i al Prepirineu, la cota de neu se situarà al voltant dels 1.400 metres, localment més alta al sector oriental fins a l'inici del matí.

Comentarios
Multimedia Diari