El Temps a Tarragona: El sol s'imposa

La previsió meteorològica d'aquest diumenge, 4 de novembre

03 noviembre 2018 16:11 | Actualizado a 07 noviembre 2018 10:44
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Cel serè o poc ennuvolat, si bé al litoral i prelitoral nord estarà entre mig i molt ennuvolat per la presència de núvols baixos. A banda, fins a migdia hi haurà estrats baixos al nord de la depressió Central. És probable algun ruixat feble, aïllat i minso a punts del litoral i prelitoral nord al llarg del dia. En un principi, a les costes tarragonines no hi haurà ruixats.

Temperatures

La temperatura mínima serà similar, tret del nord de l'Empordà on serà lleugerament més baixa i del prelitoral nord on pujarà entre lleugerament i moderadament. Els valors es mouran entre -2 i 3 ºC al Pirineu, entre 0 i 5 ºC al Prepirineu i a la depressió Central, entre 4 i 9 ºC al prelitoral, i entre 6 i 11 ºC al litoral. La màxima serà lleugerament més alta, tret del litoral i prelitoral nord on serà semblant o lleugerament més baixa. Oscil·larà entre 12 i 17 ºC al Pirineu, al Prepirineu i al nord de la depressió Central, i entre 16 i 21 ºC a la resta del territori.

La visibilitat serà entre bona i excel·lent, si bé fins a mig matí hi haurà alguns bancs de boira o boirina al nord de la depressió Central. A banda, a cotes elevades del litoral i prelitoral nord serà regular.

Vent

Al llarg del dia el vent serà fluix i de direcció variable, amb intervals de calma a l'interior. Al litoral predominarà el terral fins a mig matí i a la nit, mentre que durant la resta del dia dominarà el vent de component sud. Independentment, de matinada a l'extrem nord del litoral bufarà la tramuntana entre fluixa i moderada.

Tendència per a demà

A partir de migdia de dilluns s'iniciaran precipitacions per la meitat sud del litoral i prelitoral, així com pel terç oest. Al llarg de la tarda s'intensificaran i s'estendran fins a afectar qualsevol punt del territori. Avançaran de sud a nord i a partir del vespre es faran intermitents al terç sud i continuades a la meitat nord.

En general seran d'intensitat entre feble i moderada, i localment aniran acompanyades de tempesta. Al terç sud del país i a ponent s'acumularan quantitats de precipitació entre minses i poc abundants. A la resta del territori seran entre poc abundants i abundants (entre 20 i 50 mm), si bé al vessant sud del Pirineu i Prepirineu i a la Serralada Transversal podran ser molt abundants (més de 50 mm). La cota de neu s'iniciarà al voltant dels 2000 metres. Al llarg de la tarda baixarà i s'acabarà situant als 1400 metres a partir del vespre. Per sobre de 2000 metres es podran acumular més de 30 cm de neu.

Comentarios
Multimedia Diari