El Temps a Tarragona: El sol s'imposa a llarg del dia

La previsió meteorològica d'aquest dijous, 4 de novembre

03 noviembre 2021 10:30 | Actualizado a 03 noviembre 2021 10:44
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Cel serè o poc ennuvolat en general. Tot i això, hi haurà alguns intervals de núvols baixos fins a mig matí a la depressió Central i, al llarg de la jornada, al sud de la Costa Brava i nord del litoral central que deixaran el cel mig ennuvolat, si bé a partir del vespre es traslladaran cap al sud de la Costa Central. A més, durant la tarda creixeran algunes nuvolades a punts del Pirineu i del quadrant nord-est. Independentment, de matinada i de nou a partir de mitja tarda hi haurà intervals de núvols baixos a l'extrem nord del Pirineu, on el cel quedarà molt ennuvolat o cobert.

Precipitacions

Fins a migdia és probable algun ruixat a punts del nord del litoral central i sud de la Costa Brava. Al llarg de la tarda s'esperen alguns ruixats al quadrant nord-est que, al final del dia, quedaran restringits al litoral central. Seran d'intensitat feble, puntualment moderada, i acumularan quantitats minses o poc abundants de precipitació. La cota de neu se situarà entorn dels 1.300 metres.

Temperatura

Temperatura mínima lleugerament més baixa i màxima similar o en lleuger descens.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i excel·lent arreu, llevat del vessant nord del Pirineu, on serà regular de matinada i de nou a partir de mitja tarda a cotes mitjanes. Independentment, fins a mig matí serà regular o localment dolenta a la depressió Central per la presència de boirina o bancs de boira.

Vent

Bufarà tramuntana i mestral a l'Empordà i a les Terres de l'Ebre, respectivament; ambdós bufaran d'intensitat entre feble i moderada amb algun cop fort. A la resta del territori, predominarà el component nord i oest fluix amb cops moderats fins a mig matí i de nou al final del dia; la resta de la jornada, sobretot durant les hores centrals predominarà el component sud fluix amb algun cop moderat.

Comentarios
Multimedia Diari