El Temps a Tarragona: El sol s'imposa sobre els núvols

La previsió meteorològica d'aquest dimecres, 17 de novembre

16 noviembre 2021 10:52 | Actualizado a 16 noviembre 2021 11:00
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Domini de l'ambient assolellat, o poc ennuvolat en general per algunes bandes de núvols alts, si bé hi haurà alguns intervals de núvols baixos al nord de la depressió Central durant el matí, així com alguns estrats baixos a punts de muntanya del prelitoral sud. A banda, al vessant nord del Pirineu el cel estarà mig, o puntualment molt ennuvolat, amb núvols menys abundants durant les hores centrals de la jornada.

Pluja

No s'espera precipitació.

Temperatures

Temperatura mínima lleugerament més baixa. La màxima serà lleugerament més alta en general, tret del nord de la depressió Central on localment serà similar o lleugerament més baixa. La mínima es mourà entre -3 i 2ºC al Pirineu, entre -1 ºC i 4 ºC a la depressió Central i prelitoral, i entre 6 i 11ºC al litoral. La màxima oscil·larà entre 8 i 13 ºC al Pirineu, entre 10 i 15 ºC a la depressió Central, i entre 13 i 18 ºC a la resta del país.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i excel·lent en general, si bé hi haurà bancs de boira i boirina al nord de la depressió Central i valls del Prepirineu, on la visibilitat quedarà entre regular i dolenta fins a mig matí. A banda, a cotes elevades del vessant nord del Pirineu serà regular o localment dolenta de matinada.

Vent

Bufarà tramuntana moderada amb cops forts a l'Empordà, amb alguns cops molt forts al nord del sector. També hi haurà mestral al terç sud moderat amb cops forts, sobretot al principi i final del dia. A la resta el vent serà fluix i de direcció variable.

Tendència per a demà

Domini de l'ambient assolellat, o poc ennuvolat en general per algunes bandes de núvols alts sobretot de matinada i durant la tarda. Tot i això, hi haurà alguns estrats baixos a la depressió Central fins a mig matí, així com al vessant nord del Pirineu de vessant del Pirineu.

Comentarios
Multimedia Diari