El Temps a Tarragona: El sol torna amb força

La previsió meteorològica d'aquest dimarts, 26 de maig

25 mayo 2020 11:13 | Actualizado a 25 mayo 2020 11:20
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

De matinada el cel estarà mig ennuvolat al terç sud i Ponent, amb tendència a minvar al llarg del matí. A la resta del país el cel estarà serè o poc ennuvolat, amb el creixement d'algunes nuvolades al Pirineu i Prepirineu a partir del migdia..

Temperatures

Temperatura mínima similar o lleugerament més baixa, mentre que la màxima serà lleugerament més alta. La mínima es mourà entre els 7 i 12 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre els 10 i 15ºC a la resta de l'interior, i entre els 14 i 19 ºC al litoral. Per la seva banda, la màxima arribarà a valors d'entre els 23 i 28 ºC al litoral i al Pirineu, i entre els 25 i 30 ºC a la resta.

Vent

De matinada bufarà vent fluix i variable. Al llarg del matí s'imposarà el vent de component sud, amb predomini del sud i oest a l'interior i del sud al litoral.

Tendència per a demà

Cel estarà serè o poc ennuvolat, amb el creixent d'algunes nuvolades al Pirineu i Prepirineu a partir del migdia i alguns núvols d'evolució al prelitoral. Al final del dia es podran formar alguns intervals de núvols baixos a la Costa Brava.

Comentarios
Multimedia Diari