El Temps a Tarragona: El vent seguirà bufant

La previsió meteorològica d'aquest dimecres 6 de novembre

05 noviembre 2019 12:03 | Actualizado a 07 noviembre 2019 13:28
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

A l'extrem nord del país el cel romandrà molt ennuvolat o cobert durant tota la jornada. A la resta, fins a primera hora de la tarda el cel romandrà serè o poc ennuvolat en general, si bé estarà localment mig ennuvolat per l'arribada de núvols alts i mitjans per l'oest del país, així com per la formació de núvols a sotavent de les muntanyes. Avançada la tarda, la nuvolositat es farà més compacta i al final del dia el cel quedarà entre mig i molt ennuvolat sobretot a la meitat oest i entre poc i mig a la resta. A banda, fins a mig matí hi haurà estrats baixos a punts de l'Altiplà Central.

Pluja

Fins a mitja tarda s'espera precipitació feble al Pirineu Occidental. S'acumularan quantitats de precipitació entre minses i poc abundants. La cota de neu voltarà els 1500 metres aproximadament, si bé al final del dia pujarà fins a 1800 metres.

Temperatures

La temperatura mínima serà semblant o lleugerament més baixa, mentre que la màxima serà semblant o lleugerament més alta. La mínima voltarà entre -1 i 4 ºC al Pirineu i al Prepirineu, entre els 4 i 9 ºC a la depressió central, al prelitoral central i al quadrant nord-est, i entre els 7 i 12 ºC a la resta. Per la seva banda, la màxima voltarà entre els 10 i 15 ºC al Pirineu i al Prepirineu, entre els 15 i 20 ºC a la depressió Central i entre els 17 i 22 ºC al prelitoral i litoral.

Vent

Bufarà el vent de component nord i oest moderat amb cops forts i alguns de molts forts a punts de la meitat sud el país, sobretot a la primera meitat de la jornada. Tot i això, hi haurà estones de vent variable a l'interior del quadrant nord-est.

Tendència per a demà

El cel serà entre mig i molt ennuvolat i localment cobert fins a mig matí. A partir de llavors s'imposarà l'ambient assolellat tret del terç nord on romandrà entre poc i mig ennuvolat.

Comentarios
Multimedia Diari