Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: El vent serà protagonista

La previsió meteorològica d'aquest diumenge 9 de desembre

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest divendres a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest divendres a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

Cel serè o poc ennuvolat per alguns núvols alts i prims, així com per algun de mitjà esporàdic preferentment al terç nord i al litoral i prelitoral sud. Tot i això, fins a mig matí hi haurà intervals de núvols baixos a la depressió central, a valls del Pirineu i Prepirineu, a l'interior de la serralada prelitoral sud, mentre que a la tarda reapareixeran a l'interior de la serralada prelitoral sud; així com se'n formaran al nord del litoral i prelitoral central i al sud de la Costa Brava. Independentment, al vessant nord del Pirineu estarà cobert o molt ennuvolat tota la jornada, si bé la nuvolositat es trencarà a migdia.

Temperatures

Temperatura mínima i màxima lleugerament superior, tot i que l'ascens podrà ser localment moderat al litoral i prelitoral sud. La mínima es mourà entre -1 i 4 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre 1 i 6 ºC a la depressió Central i prelitoral nord, entre 7 i 12 ºC al prelitoral i litoral sud i entre 4 i 9 ºC a la resta. La màxima es mourà entre 11 i 16 ºC al Pirineu, Prepirineu i depressió Central, entre 16 i 21 ºC al litoral i prelitoral sud i entre 14 i 19 ºC a la resta.

Visibilitat

Entre bona i excel·lent, malgrat que fins a mig matí hi haurà bancs de boira i boirina a la depressió Central i a l'interior de la serralada prelitoral sud. Independentment, serà entre regular i dolenta a cotes mitjanes del vessant nord del Pirineu.

Vent

Bufarà vent de component nord i oest tota la jornada entre fluix i moderat amb cops forts, i amb cops molt forts a la meitat sud del territori, Pirineu, Prepirineu i nord de l'Empordà. No obstant això, de matinada serà fluix i de direcció variable al nord de la depressió Central i valls del Pirineu i Prepirineu, mentre que a la resta del quadrant nord-est serà fluix i de direcció variable tot el jorn, si bé durant les hores centrals del dia entrarà vent de component est fluix amb cops moderats al nord del litoral i prelitoral central i sud de la Costa Brava.

Tendència per a demà

Cel serè o poc ennuvolat per alguns núvols alts i prims més abundants durant el matí i a la meitat oest i sud. Durant les primeres hores de la matinada hi haurà núvols baixos al vessant nord del Pirineu i fins a mig matí a la depressió central, a valls del Pirineu i Prepirineu, a l'interior de la serralada prelitoral sud. Durant la tarda nord del litoral i prelitoral central i al sud de la Costa Brava així com a punts de l'interior del quadrant nord-est.

Temas

Comentarios

Lea También