El Temps a Tarragona: Els 40 graus comencen a treure el cap a molts municipis

La previsió meteorològica d'aquest dijous, 27 de juny

Diari de Tarragona

Whatsapp
El mapa posa el risc d'incendis i de temperatures altres. FONT: Meteo.cat

El mapa posa el risc d'incendis i de temperatures altres. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

Cel serè o poc ennuvolat pel pas d'algun núvol alt i prim sobretot a les comarques del terç oest.

Temperatures

Temperatura mínima similar o lleugerament més alta, en canvi, la màxima pujarà entre lleugerament i moderadament. L'ambient serà molt càlid durant les hores centrals del dia sobretot a l'interior del país. La mínima es mourà entre els 13 i 18 ºC al Pirineu i interior de les comarques del nord-est, entre els 20 i 25 ºC al litoral central i sud, i entre els 18 i 23 ºC a la resta del país. La màxima es mourà entre els 30 i 35 ºC al litoral, i entre els 36 i 41 ºC a la resta del país, si bé a Ponent localment serà més alta.

Vent

Vent fluix i de direcció variable en general. Tot i això, bufarà vent de component sud fluix amb cops moderats durant les hores centrals del dia al litoral i prelitoral, i al llarg de la tarda a la depressió Central i interior de les Terres de l'Ebre.

Tendència per a demà

Temperatura lleugerament més alta, si bé la màxima a punts del litoral i prelitoral central i nord serà moderadament més alta. En canvi, al vessant nord del Pirineu, tant la temperatura mínima com la màxima serà lleugerament més baixa. L'ambient serà molt càlid durant les hores centrals del dia.

Temas

Comentarios

Lea También