El Temps a Tarragona: Els núvols baixos a primera hora del matí, desapareixeran

La previsió meteorològica d'aquest dijous, 7 d'octubre

06 octubre 2021 09:22 | Actualizado a 06 octubre 2021 11:12
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Cel serè arreu amb alguns núvols d'evolució diürna a punts del prelitoral central durant les hores centrals de la jornada. A banda, fins a primera hora del matí i al final del dia hi haurà intervals de núvols baixos a punts del litoral i prelitoral central.

Precipitacions

No s'espera precipitació.

Temperatura

La temperatura mínima baixarà entre lleugerament i moderadament, si bé a punts del Pirineu es mantindrà similar. La màxima serà semblant o lleugerament més alta, especialment al sector central del litoral i prelitoral, al Pirineu i Prepirineu occidental i a punts de les Terres de l'Ebre. La temperatura mínima oscil·larà entre 5 i 10 ºC al Pirineu, Prepirineu i depressió Central i entre 11 i 16 ºC a la resta del país. La temperatura màxima es mourà entre 20 i 25 ºC en conjunt, tot i que serà localment més baixa a l'extrem nord del Pirineu.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i excel·lent. A banda, es podran formar algunes boires o boirines matinals a valls i fondalades de l'interior.

Vent

El vent serà fluix i de direcció variable amb domini del component sud i oest durant les hores central del dia. A banda, al llarg de la jornada bufarà tramuntana, entre moderada i forta, al nord del cap de Begur, i el mestral ho farà fins al migdia a les Terres de l'Ebre; serà d'intensitat entre fluixa i moderada.

Comentarios
Multimedia Diari