Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: Els núvols, protagonistes d'aquest dijous

La previsió meteorològica d'aquest dijous 21 de febrer

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest dijous a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest dijous a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

Fins a mig matí el cel es mantindrà localment mig ennuvolat per intervals de núvols baixos a punts del litoral, prelitoral i fondalades de la depressió Central. A partir de llavors minvaran i el cel quedarà serè o poc ennuvolat, malgrat que a punts del litoral, sobretot meitat sud, quedaran alguns estrats baixos. A la resta del territori el cel es mantindrà serè.

Temperatures

Temperatura mínima lleugerament més baixa, si bé puntualment es mantindrà similar, sobretot al Pirineu; oscil·larà entre -1 i -6 ºC al Pirineu, més alta al vessant nord, entre -3 i 2 ºC al Prepirineu, entre -1 i 4 ºC al prelitoral sud i a la depressió Central més altes a l'est del sector, entre 1 i 6 ºC a la resta del prelitoral, i entre 5 i 10 ºC al litoral. Per la seva banda la temperatura màxima pujarà lleugerament arreu i oscil·larà entre 13 i 18 ºC al Pirineu i litoral, i entre 15 i 20 ºC a la resta del país.

Visibilitat

Hi haurà bancs de boira o boirina matinals a punts del litoral, prelitoral, i fondalades de la depressió Central que al llarg del matí s'esvairan progressivament. Malgrat això al final del dia no es descarta la formació d'alguns bancs de boirina a ponent i vall de l'Ebre. A la resta del territori la visibilitat serà bona en general, i excel·lent a cotes altes i mitjanes del Pirineu i Prepirineu.

Vent

A l'interior del país el vent bufarà fluix i de direcció variable fins a mig matí, amb intervals de calma matinals, i de nou al final del dia; la resta de la jornada predominarà el component sud i oest fluix amb algun cop moderat. Per la seva banda, al litoral hi haurà terral matinal i nocturn fluix; la resta del dia predominarà el component sud fluix amb cops moderats, sobretot de migjorn als dos extrems, i sobretot de garbí a la resta del sector.

Tendència per a demà

Cel serè o poc ennuvolat ennuvolat.

Temas

Comentarios