El Temps a Tarragona: Els núvols són preludi de més pluja

La previsió meteorològica d'aquest dijous, 22 de novembre

21 noviembre 2018 18:27 | Actualizado a 21 noviembre 2018 19:24
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Cel serè o poc ennuvolat en general fins a mig matí. A partir de llavors aniran arribant bandes de núvols alts i mitjans pel sud del país que durant la tarda deixaran el cel a estones molt ennuvolat. Independentment, fins a mig matí, hi haurà alguns estrats baixos a punts de la depressió Central.

Al final del dia són possibles alguns ruixats a la meitat sud del litoral. Seran febles i acumularan quantitats minses de precipitació.

Temperatures

La temperatura mínima serà semblant o lleugerament més baixa. Oscil·larà entre -1 i 4 °C al Pirineu i Prepirineu, entre 1 i 6 °C a la Depressió Central i entre 5 i 10 °C al litoral i prelitoral. La màxima serà semblant o lleugerament més alta, oscil·larà entre 8 i 13 °C al Pirineu, entre 11 i 16 °C al Prepirineu i Depressió Central i entre 14 i 19 °C a la resta.

Vent

Bufarà vent fluix i de direcció variable, amb predomini del component sud i oest a la meitat est.

Tendència per a demà

Al llarg de la matinada arribaran precipitacions pel sud del país que s'aniran estenent al matí i arribaran a qualsevol punt, sobretot de la meitat oest durant la primera meitat del dia, i de la meitat est d'intensitat més feble a partir d'aleshores. En general, seran entre febles i moderades i acumularan quantitats entre minses i poc abundants. Localment podran anar acompanyades de tempesta. La cota de neu voltarà els 1900 metres, si bé al vessant sud del Pirineu i Prepirineu la cota de neu podrà baixar localment fins als 1400 metres.

Comentarios
Multimedia Diari