Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: Els núvols són preludi de més pluja

La previsió meteorològica d'aquest dijous, 22 de novembre

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

Cel serè o poc ennuvolat en general fins a mig matí. A partir de llavors aniran arribant bandes de núvols alts i mitjans pel sud del país que durant la tarda deixaran el cel a estones molt ennuvolat. Independentment, fins a mig matí, hi haurà alguns estrats baixos a punts de la depressió Central.

Al final del dia són possibles alguns ruixats a la meitat sud del litoral. Seran febles i acumularan quantitats minses de precipitació.

Temperatures

La temperatura mínima serà semblant o lleugerament més baixa. Oscil·larà entre -1 i 4 °C al Pirineu i Prepirineu, entre 1 i 6 °C a la Depressió Central i entre 5 i 10 °C al litoral i prelitoral. La màxima serà semblant o lleugerament més alta, oscil·larà entre 8 i 13 °C al Pirineu, entre 11 i 16 °C al Prepirineu i Depressió Central i entre 14 i 19 °C a la resta.

Vent

Bufarà vent fluix i de direcció variable, amb predomini del component sud i oest a la meitat est.

Tendència per a demà

Al llarg de la matinada arribaran precipitacions pel sud del país que s'aniran estenent al matí i arribaran a qualsevol punt, sobretot de la meitat oest durant la primera meitat del dia, i de la meitat est d'intensitat més feble a partir d'aleshores. En general, seran entre febles i moderades i acumularan quantitats entre minses i poc abundants. Localment podran anar acompanyades de tempesta. La cota de neu voltarà els 1900 metres, si bé al vessant sud del Pirineu i Prepirineu la cota de neu podrà baixar localment fins als 1400 metres.

Temas

Comentarios

Lea También