El Temps a Tarragona: Els termòmetres fregaran o superaran els 30 graus

La previsió meteorològica d'aquest dissabte 22 de juny

21 junio 2019 10:55 | Actualizado a 21 junio 2019 11:01
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

El cel estarà serè o poc ennuvolat per bandes de núvols alts, i alguns de mitjans a la tarda. A estones deixaran el cel enteranyinat. A banda, al centre del dia creixeran algunes nuvolades a punts de muntanya i a l'extrem nord-est del país.

Temperatures

Temperatura mínima lleugerament més baixa i màxima lleugerament més alta. Els valors mínims es mouran entre 5 i 10 ºC al Pirineu, entre 8 i 13 ºC al Prepirineu, entre 10 i 15 ºC a la depressió Central i al prelitoral, i entre 14 i 19 ºC al litoral. Els valors màxims oscil·laran entre 23 i 28 ºC al litoral, entre 28 i 33 ºC a ponent, a l'interior de les Terres de l'Ebre i a la Catalunya Central, i entre 26 i 31 ºC a la resta del territori.

Vent

Fins a mig matí el vent bufarà fluix i de direcció variable, si bé a l'extrem nord de l'Alt Empordà bufarà tramuntana entre fluixa i moderada, així com mestral fluix amb cops moderats a la Vall de l'Ebre. Durant les hores centrals del dia el vent bufarà entre fluix i moderat, de component sud al litoral, prelitoral, Catalunya Central i quadrant nord-est, mentre que girarà de component oest a sud a la resta. A partir del vespre tornarà a quedar fluix i de direcció variable.

Tendència per a demà

Cel serè, tot i que a l'extrem sud del litoral es formaran alguns intervals de núvols baixos fins a primera hora del matí.

Comentarios
Multimedia Diari