El Temps a Tarragona: Es manté el cel ennuvolat

La previsió meteorològica d'aquest dilluns 15 d'abril

14 abril 2019 15:43 | Actualizado a 15 abril 2019 05:50
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Creuaran bandes de núvols alts i mitjans d'oest a est del territori, que fins al vespre deixaran el cel entre poc i mig ennuvolat i entre mig i molt ennuvolat a partir de llavors, amb intervals de cobert al terç oest al final del dia. Independentment, hi haurà intervals de núvols baixos al litoral sud durant la matinada.

Temperatures

La temperatura mínima serà similar o lleugerament més alta, i la màxima serà lleugerament més baixa en general, moderat a punts del terç oest, si bé a punts del vessant nord del Pirineu pujarà moderadament.

Vent

De matinada i de nou al vespre el vent serà fluix i de direcció variable a l'interior i bufarà de terral fluix al litoral, tret del litoral empordanès on hi haurà de vent de gregal fluix amb cops moderats. A partir de llavors s'imposarà el vent de component sud i est entre fluix i moderat al litoral i prelitoral i progressivament a la resta de l'interior, amb cops forts a les Terres de l'Ebre durant la tarda.

Tendència per a demà

De matinada cel entre mig i molt ennuvolat amb intervals de cobert, sobretot al terç oest i resta del Pirineu i Prepirineu. Al llarg del matí el cel quedarà poc o mig ennuvolat en general, amb creixement d'algunes nuvolades a partir de migdia a punts del Pirineu i de l'interior del quadrant nord-est i resta del prelitoral. Al vespre la nuvolositat minvarà en general.

Comentarios
Multimedia Diari