El Temps a Tarragona: Es manté el temps primaveral

La previsió meteorològica d'aquest dijous, 1 d'abril

31 marzo 2021 10:10 | Actualizado a 31 marzo 2021 16:24
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

De matinada i sobretot al matí augmentaran els núvols alts i mitjans de sud a nord, i a partir de migdia el cel quedarà entre mig i molt ennuvolat arreu, més compactes a la tarda. Al final de la jornada la nuvolositat minvarà a les Terres de l'Ebre. Independentment, fins a mig matí hi haurà alguns núvols baixos als dos extrems del litoral i de nou al final del dia.

Precipitacions

No s'espera precipitació.

Temperatura

La temperatura mínima serà similar o lleugerament més alta; oscil·larà entre 1 i 6 ºC al Pirineu, entre 3 i 8 ºC al Prepirineu, depressió Central i prelitoral nord, entre 4 i 9 ºC al litoral nord i resta del prelitoral, i entre 6 i 11 ºC a la resta del Principat. Per la seva banda, la temperatura màxima també serà similar o lleugerament més alta i oscil·larà entre 17 i 22 ºC al litoral, i entre 20 i 25 ºC a la resta, puntualment més alta a punts de Ponent

Visibilitat

La visibilitat serà bona, tot i que és probable la formació d'algun banc de boira matinal a punts del litoral nord i sud. Independentment, hi haurà pols en suspensió.

Vent

De matinada i al final del dia el vent serà fluix i de direcció variable, amb predomini del component sud a la Costa Brava de matinada, i del component est al final del dia al litoral central i sud. La resta del jorn el vent bufarà entre fluix i moderat de component sud i est arreu.

Comentarios
Multimedia Diari