El Temps a Tarragona: Es manté la temperatura mínima

La previsió meteorològica d'aquest dimecres, 3 d'octubre

02 octubre 2018 18:55 | Actualizado a 03 octubre 2018 11:58
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

l Previsió per a avui
Cel serè o poc ennuvolat per núvols alts i prims sobretot al matí; a més, fins a mig matí hi haurà també núvols mitjans a sotavent del Pirineu i del Prepirineu. A banda, al vessant nord del Pirineu hi haurà alguns intervals de núvols baixos de matinada.

l Temperatures
La temperatura mínima quedarà semblant o lleugerament més alta, si bé a punts del prelitoral nord i del prelitoral sud on el vent afluixi baixarà lleugerament. Per la seva banda, la màxima pujarà lleugerament o localment moderadament, tret del litoral i prelitoral nord on serà semblant.

l Vent
Fins a migdia bufarà vent de component nord i oest en general, entre fluix i moderat, si bé hi haurà cops forts als dos extrems del país. A partir de mig matí s’anirà imposant el vent de component sud al litoral, sobretot central i sud, i a partir de migdia els components sud i oest a l’interior, en conjunt fluix amb cops moderats. Al final del dia quedarà fluix i de direcció variable. 

l Tendència per a demà
Cel serè en general, si bé fins amb alguns núvols d’evolució diürna al Pirineu. La temperatura mínima quedarà semblant o lleugerament més alta, mentre que la màxima serà similar. Fins a mig matí bufarà vent de component nord i oest en general, entre fluix i moderat. A partir de llavors s’imposarà el vent de components sud i est entre fluix i moderat. A la meitat sud del litoral bufarà sobretot xaloc.

Comentarios
Multimedia Diari