El Temps a Tarragona: Es manté la tranquil·litat

La previsió meteorològica d'aquest diumenge, 11 de novembre

10 noviembre 2018 11:44 | Actualizado a 10 noviembre 2018 11:50
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Cel poc o mig ennuvolat per núvols alts i mitjans fins a l'inici de la tarda i serè o poc ennuvolat a partir d'aleshores. Malgrat això, a partir de mitja tarda es formaran estrats de núvols baixos al litoral i al Prelitoral, sobretot al sud i central, que deixaran el cel mig o molt ennuvolat; al final del dia afectaran altres indrets del país. Independentment, fins a migdia hi haurà estrats de núvols baixos a l'interior de la meitat oest que deixaran el cel mig o molt ennuvolat i que a la tarda quedaran restringits al vessant sud del Pirineu Occidental.

Temperatures

Temperatura en ascens entre lleuger i moderat, tant la mínima com la màxima. Tot i això, al vessant nord del Pirineu la màxima pujarà de manera acusada. La temperatura mínima se situarà entre 2 i 7 ºC al Pirineu, entre 4 i 9 ºC al Prepirineu, a la depressió Central, al litoral nord i al prelitoral, i entre els 8 i 13 ºC a la resta. La temperatura màxima es mourà entre 12 i 17 ºC al Pirineu, entre 16 i 21 ºC al Prepirineu i a la depressió Central, i entre els 17 i 22 ºC al litoral i al prelitoral.

Vent

Fins a mig matí el vent serà fluix i de direcció variable, amb predomini del component oest. A partir de llavors s'imposarà el vent de component sud arreu, entre fluix i moderat al litoral, amb cops forts al nord del sector, i fluix amb cops moderats però amb estones de vent. variable a la resta.

Tendència per a demà

Cel cobert o molt ennuvolat al litoral i al prelitoral, amb núvols més trencats al centre del dia. A la resta del territori estarà entre mig i molt ennuvolat fins a l'inici del matí; a partir d'aleshores la nuvolositat minvarà i el cel quedarà entre poc i mig ennuvolat, amb núvols menys abundants a Ponent.

Comentarios
Multimedia Diari