El Temps a Tarragona: Es manté tranquil

La previsió meteorològica d'aquest dissabte 16 de febrer

15 febrero 2019 11:16 | Actualizado a 15 febrero 2019 11:32
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Previsió per a avui

Domini del cel serè en general. Això i tot, hi haurà intervals de núvols baixos fins a mig matí i novament a partir del vespre a la vall de l'Ebre, al litoral i prelitoral i fondalades de la depressió Central.

Temperatures

Temperatura mínima similar i màxima similar o lleugerament més alta. La mínima es mourà entre -7 i -2 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre -5 i 0 ºC a la depressió Central i al prelitoral nord, entre -3 i 2 ºC a la resta de prelitoral i al litoral nord i entre 2 i 7 ºC a la resta. Hi haurà inversió tèrmica matinal. La màxima arribarà a valors d'entre 14 i 19 ºC.

Vent

A l'interior del país el vent serà fluix i de direcció variable tota la jornada, amb intervals de calma matinals i de component sud durant les hores centrals del dia. Al litoral hi haurà terral matinal i nocturn fluix amb cops moderats; la resta del jorn s'imposarà el vent de component sud i est també fluix amb cops moderats, més reforçat al nord del cap de Creus.

Tendència per a demà

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig matí, tot i que hi haurà intervals de núvols baixos al litoral, prelitoral, fondalades de la depressió Central i vall de l'Ebre. Al centre de la jornada dominarà el cel serè arreu, si bé persistiran alguns núvols baixos a punts del litoral i prelitoral. A partir de la tarda aquests núvols progressaran cap a la depressió Central i deixaran el cel mig ennuvolat en aquests indrets, alhora que arribaran núvols alts arreu del país.

Comentarios
Multimedia Diari