El Temps a Tarragona: Es mantenen les temperatures

La previsió meteorològica d'aquest divendres, 14 de gener

13 enero 2022 08:15 | Actualizado a 13 enero 2022 12:12
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Cel serè o poc ennuvolat en general. Malgrat això, hi haurà alguns intervals de núvols baixos a punts del litoral, preferentment a la meitat sud i fins al migdia.

Precipitacions

No s'espera precipitació.

Temperatures

La temperatura mínima serà similar o lleugerament més baixa, llevat de la meitat nord del litoral i prelitoral, on pujarà lleugerament. Oscil·larà entre -9 i -4 ºC al Pirineu i al Prepirineu, entre -7 i -2 ºC a la resta de l'interior, entre -2 i 3 ºC al litoral nord i entre 0 i 5 ºC a la resta del litoral. Per la seva banda, la màxima serà semblant. Voltarà entre 10 i 15 ºC al litoral i al prelitoral i entre 7 i 12 ºC a la resta de l'interior. L'ambient serà molt fred fora de les hores centrals del dia, amb glaçades entre moderades i fortes a l'interior i alguna de feble al litoral, preferentment al nord del sector. Hi haurà inversió tèrmica matinal.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i excel·lent, si bé localment serà entre regular i dolenta fins a mig matí a la Plana de Vic, al Pla de Bages i al Baix Segre a causa de la presència d'algun banc de boira o boirina.

Vent

Al principi i final del dia el vent serà fluix i de direcció variable, amb terral al litoral. Durant les hores centrals de la jornada predominarà el component oest fluix a la depressió Central i al sud de la Costa Daurada, i el component sud també fluix a la resta del litoral.

Comentarios
Multimedia Diari