El Temps a Tarragona: Estabilitat a tot el territori

La previsió meteorològica d'aquest diumenge, 22 de novembre

21 noviembre 2020 17:26 | Actualizado a 12 diciembre 2020 06:47
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Cel serè arreu del territori.

Precipitacions

No s'espera precipitació.

Temperatures

Temperatura mínima similar o lleugerament més alta, tot i que a punts de l'Alt Empordà baixarà entre lleugerament i acusadament. Hi haurà notable inversió tèrmica matinal. Es mourà entre els -7 i -2 ºC al Pirineu, entre els -4 i 1 ºC al Prepirineu, la depressió Central i el prelitoral nord, entre els -2 i 3 ºC a la resta del prelitoral i al litoral nord, i entre els 4 i 9 ºC a la resta del litoral. Temperatura màxima similar o localment en ascens lleuger. Es mourà entre els 12 i 17 ºC al litoral i prelitoral, i entre els 10 i 15 ºC a la resta del país, localment més baixa a punts del Pirineu o Prepirineu.

Visibilitat

Serà excel·lent arreu del territori, amb boirina i localment algun banc de boira matinal a Ponent i la vall de l'Ebre, així com de forma més local a d'altres fondalades de l'interior.

Vent

Vent fluix i de direcció variable en general, amb predomini del terral matinal i nocturn a punts del litoral. En canvi, al centre del dia s'imposarà el component sud amb cops moderats al litoral, mentre que a la resta del territori predominarà el component sud i oest fluix.

Comentarios
Multimedia Diari