El Temps a Tarragona: Estabilitat a tot el territori

La previsió meteorològica d'aquest dimarts, 25 de gener

24 enero 2022 12:01 | Actualizado a 24 enero 2022 12:08
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Al llarg del matí minvaran els núvols baixos al litoral nord i al terç sud del país fins a quedar el cel serè en general.

Precipitacions

No s'espera precipitació.

Temperatures

La temperatura mínima i màxima serà similar o lleugerament més alta. Hi haurà inversió tèrmica matinal. La mínima es mourà entre -6 i -1 ºC al Pirineu, al Prepirineu i la depressió Central, entre -3 i 2 ºC al prelitoral i entre 0 i 5 ºC al litoral. Per la seva banda, la màxima se situarà entre 8 i 13 ºC al Pirineu, Prepirineu i la depressió Central i entre 10 i 15 ºC a la resta del país.

Visibilitat

La visibilitat serà excel·lent en general. Malgrat tot, fins al final del matí hi haurà alguns bancs de boira o boirina a la depressió Central i interior de la vall de l'Ebre, més extensos al sud del país.

Vent

Fins a mig matí i a partir del vespre s'imposarà el terral al litoral i el vent fluix i de direcció variable a l'interior. La resta del dia es mantindrà fluix i variable a l'interior amb estones de component oest a la depressió Central, i el component sud i est al litoral fluix amb cops moderats.

Comentarios
Multimedia Diari