El Temps a Tarragona: Estabilitat i cel serè

La previsió meteorològica d'aquest dijous, 3 de setembre

02 septiembre 2020 12:30 | Actualizado a 02 septiembre 2020 17:13
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Cel serè o poc ennuvolat per algun núvol alt en general, però amb intervals de núvols baixos a punts del sector central del litoral i del prelitoral fins a mig matí que al nord de la costa central i al sud de la Costa Brava podran persistir de manera aïllada fins a mitja tarda; al final del dia se'n podran formar a la meitat sud del litoral i del prelitoral. Independentment, durant les hores centrals de la jornada creixeran alguns núvols d'evolució diürna a punts de muntanya del quadrant nord-est, sobretot al prelitoral.

Pluja

No es descarta algun ruixat aïllat al sector central del litoral fins a mig matí. Seran d'intensitat feble o moderada. Acumularan quantitats entre minses i poc abundants.

Temperatures

Temperatura mínima similar i màxima lleugerament més alta, sobretot a l'interior. La temperatura mínima oscil·larà entre 6 i 11 ºC al Pirineu, 10 i 15 ºC al Prepirineu i a la depressió Central i entre 13 i 18 ºC a la resta, tot i que localment seran més altes al litoral central. La temperatura màxima es mourà entre 24 i 29 ºC, tot i que localment serà més baixa al Pirineu i més alta al terç sud.

Vent

Vent de component nord i oest fluix de matinada, amb estones de vent fluix i de direcció variable a l'interior. Al llarg del matí s'imposarà el vent de component sud i oest en general, amb tramuntana al nord de l'Empordà fins a darrera hora del matí; en general serà entre fluix i moderat.

Tendència per a demà

Cel serè o poc ennuvolat en general, tot i que amb alguns núvols d'evolució diürna a punts de muntanya. Independentment, hi haurà intervals de núvols baixos al litoral i prelitoral fins a mig matí i de nou a partir del vespre.

Comentarios
Multimedia Diari