Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: Farà calor arreu, però més a les Terres de l'Ebre

La previsió meteorològica d'aquest dissabte 3 d'agost

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest dissabte a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest dissabte a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

Cel serè en general, amb el creixement de núvols d'evolució diürna al Pirineu i a altres zones de muntanya a partir de migdia. Independentment, de matinada hi haurà algun núvol baix al litoral sud; al final de la jornada se'n tornaran a formar a punts del litoral.

Temperatures

La temperatura mínima serà semblant i se situarà entre 11 i 16 ºC al Pirineu, entre 14 i 19 ºC al Prepirineu i a la depressió Central, entre 16 i 21 ºC al prelitoral i al litoral nord i entre 19 i 24 ºC a la resta del litoral. Per la seva banda, la màxima serà semblant o lleugerament més alta, llevat de la vall de l'Ebre, on serà similar o baixarà lleugerament. Oscil·larà entre 32 i 37 ºC a Ponent, a l'interior de les Terres de l'Ebre i al Pla de Bages, entre 28 i 33 ºC al Pirineu, al litoral i a la resta del prelitoral sud i entre 30 i 35 ºC a la resta del país.

Vent

El vent serà fluix i de direcció variable a l'inici i al final del dia, amb predomini del terral del litoral. Durant les hores centrals de la jornada s'imposarà el component sud i est a l'extrem nord-est i al terç sud i el component sud i oest a la resta, entre fluix i moderat, amb algun cop fort a la tarda a l'interior de les Terres de l'Ebre i al sud de Ponent.

Tendència per a demà

Cel serè en conjunt, amb el creixement de núvols d'evolució diürna a partir de migdia al Pirineu i a altres zones de muntanya. A banda, fins a primera hora del matí i de nou a partir del vespre hi haurà alguns intervals de núvols baixos al litoral central i sud que deixaran el cel mig ennuvolat.

Temas

Comentarios

Lea También