Más de Tarragona

El Temps a Tarragona: Farà calor arreu, però més a les Terres de l'Ebre

La previsió meteorològica d'aquest dissabte 3 d'agost

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest dissabte a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest dissabte a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

Cel serè en general, amb el creixement de núvols d'evolució diürna al Pirineu i a altres zones de muntanya a partir de migdia. Independentment, de matinada hi haurà algun núvol baix al litoral sud; al final de la jornada se'n tornaran a formar a punts del litoral.

Temperatures

La temperatura mínima serà semblant i se situarà entre 11 i 16 ºC al Pirineu, entre 14 i 19 ºC al Prepirineu i a la depressió Central, entre 16 i 21 ºC al prelitoral i al litoral nord i entre 19 i 24 ºC a la resta del litoral. Per la seva banda, la màxima serà semblant o lleugerament més alta, llevat de la vall de l'Ebre, on serà similar o baixarà lleugerament. Oscil·larà entre 32 i 37 ºC a Ponent, a l'interior de les Terres de l'Ebre i al Pla de Bages, entre 28 i 33 ºC al Pirineu, al litoral i a la resta del prelitoral sud i entre 30 i 35 ºC a la resta del país.

Vent

El vent serà fluix i de direcció variable a l'inici i al final del dia, amb predomini del terral del litoral. Durant les hores centrals de la jornada s'imposarà el component sud i est a l'extrem nord-est i al terç sud i el component sud i oest a la resta, entre fluix i moderat, amb algun cop fort a la tarda a l'interior de les Terres de l'Ebre i al sud de Ponent.

Tendència per a demà

Cel serè en conjunt, amb el creixement de núvols d'evolució diürna a partir de migdia al Pirineu i a altres zones de muntanya. A banda, fins a primera hora del matí i de nou a partir del vespre hi haurà alguns intervals de núvols baixos al litoral central i sud que deixaran el cel mig ennuvolat.

Temas

Comentarios

Lea También