El Temps a Tarragona: Fred al matí i migdia amb més calor

La previsió meteorològica d'aquest dimecres, 28 d'octubre 

27 octubre 2020 18:58 | Actualizado a 27 octubre 2020 19:07
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

El cel romandrà entre poc o mig ennuvolat pel pas de bandes de núvols alts i mitjans, més abundants fins a mitja tarda i al nord del país. A banda, hi haurà intervals de núvols baixos al vessant nord del Pirineu, sobretot a l'inici i final del dia, i estrats baixos al nord de la depressió Central fins a primeres hores del matí.

Precipitacions

És possible alguna precipitació, feble i minsa, a punts del vessant nord del Pirineu al vespre. La cota de neu voltarà els 2.400 metres.

Temperatures

La temperatura pujarà entre lleugerament i moderadament, sobretot la màxima. La mínima es mourà entre 3 i 8 ºC al Pirineu, entre 11 i 16 ºC al litoral i prelitoral central i sud, i entre 6 i 12 ºC a la resta. La màxima es mourà entre 14 i 19 ºC al Pirineu i altiplà Central i entre 18 i 23 ºC a la resta del país.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i excel·lent en general, tot i que al vessant nord del Pirineu serà entre regular i dolenta, especialment a cotes altes. A banda, hi haurà bancs de boira i boirina al nord de la depressió Central i valls del Prepirineu fins a primera hora del matí.

Vent

Fins a mig matí, el vent serà fluix i de direcció variable, amb predomini del component oest al sud de Ponent i la resta del terç sud, amb terral a la costa. A partir de llavors, s'imposarà el vent de component sud entre fluix i moderat al litoral, prelitoral central i sud amb algun cop fort, al quadrant nord-est bufarà fluix i variable i a la resta de l'interior bufarà fluix de component oest. Al final de la jornada quedarà fluix i variable en general.

Comentarios
Multimedia Diari