Más de Tarragona

El Temps a Tarragona: Fregant de nou els 40 graus

La previsió meteorològica d'aquest dissabte, 10 d'agost

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest dissabte a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest dissabte a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

Cel serè o poc ennuvolat arreu, amb l'arribada d'alguns núvols alts al terç sud del territori al final de la jornada amb núvols d'evolució a la tarda al Pirineu i massís del Port que posteriorment es traslladaran també a àrees properes i on el cel quedarà mig, puntualment molt ennuvolat. Independentment, de matinada hi haurà alguns intervals de núvols baixos al vessant nord del Pirineu, així com a punts del litoral i prelitoral central i sud, que deixaran, transitòriament, el cel mig ennuvolat.

Temperatures

Temperatura mínima similar o lleugerament més alta; oscil·larà entre 11 i 17 ºC al Pirineu, entre 18 i 23 ºC al Prepirineu, prelitoral, i entre 21 i 26 ºC al litoral. Per la seva banda la temperatura màxima serà lleugerament més baixa, si bé localment el descens serà moderat; oscil·larà entre 27 i 32 ºC, i entre 31 i 36 a la resta del territori, si bé a punts de ponent i de l'interior de la vall de l'Ebre la temperatura es mourà entre els 33 i 38 ºC.

Vent

Vent fluix i de direcció variable de matinada i de nou al final del dia. Al llarg del matí s'imposarà el component sud i est fluix amb cops moderats arreu, si bé als cims del Pirineu hi haurà alguns cops forts. Amb tot, a la tarda al quadrant nord-occidental predominarà el component sud i oest. A més, hi haurà tramuntana entre feble i moderada amb cops forts al nord i est de l'Alt Empordà fins a mig matí i de nou al final del dia.

Tendència per a demà

De matinada augmentarà la nuvolositat de tipus alt i mig de sud a nord del territori que deixarà el cel mig, puntualment molt ennuvolat la resta de la jornada. A més, a partir de migdia, creixeran nuvolades al Pirineu i més aïlladament a altres punts del territori. A banda, fins a mig matí hi haurà intervals de núvols baixos al litoral i prelitoral sud i al vessant nord del Pirineu, més compactes fins a mig matí i de nou al final del dia.

Temas

Comentarios

Lea También