El Temps a Tarragona: Intervals de núvols baixos

La previsió meteorològica d'aquest dilluns, 18 d'octubre

Diari de Tarragona

Whatsapp
La previsió meteorològica d'aquest dilluns, 18 d'octubre

La previsió meteorològica d'aquest dilluns, 18 d'octubre

Situació general

Fins a mig matí i de nou a partir del vespre hi haurà intervals de núvols baixos a punts del litoral i prelitoral, sobretot sector central i sud, així com de la depressió Central que deixaran el cel mig ennuvolat. Al centre de la jornada la nuvolositat minvarà i quedarà restringida a punts de la meitat sud del litoral. A la resta del país el cel estarà serè, si bé al llarg del matí arribaran bandes de núvols alts per l'oest que deixaran cel poc ennuvolat. Independentment, al centre del dia hi haurà alguns núvols d'evolució al Pirineu i al prelitoral.

Precipitacions

És possible alguna precipitació feble, aïllada i minsa al litoral central i sud fins a mig matí.

Temperatura

La temperatura mínima serà semblant o lleugerament més baixa. Se situarà entre 2 i 8 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre 12 i 17 ºC al litoral i prelitoral central i sud i entre 6 i 11 ºC a la resta. Per la seva banda, la màxima serà semblant o lleugerament més alta. Voltarà entre 17 i 22 ºC al Pirineu i entre 20 i 25 ºC a la resta del país.

Visibilitat

La visibilitat serà bona, tret de la meitat sud del litoral i prelitoral i de la depressió Central on serà localment regular fins al matí, amb la presència de bancs de boira i boirina a punts de l'interior.

Vent

El vent bufarà fluix i de direcció variable amb estones de component sud fluix, amb algun cop moderat a la meitat nord del litoral i prelitoral, durant les hores centrals del dia.

Temas

Comentarios

Lea También