El Temps a Tarragona: Intervals de núvols baixos i temperatures més avall

La previsió meteorològica d'aquest divendres, 21 de gener

20 enero 2022 10:47 | Actualizado a 20 enero 2022 12:23
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Hi haurà intervals de núvols baixos al litoral i prelitoral central i a la depressió Central que aniran minvant al llarg del matí i reapareixeran al final del dia. A la resta del país el cel romandrà serè o poc ennuvolat, amb alguns intervals de núvols fins a primera hora del matí al vessant nord del Pirineu.

Precipitacions

De matinada no es descarta alguna precipitació intermitent al vessant nord del Pirineu amb una cota de neu que baixarà fins als 600 metres. A més, a l'inici i al final del dia és probable algun ruixat feble i local a punts del sector central del litoral. Seran d'intensitat feble i acumularan quantitats minses. Els ruixats poden anar acompanyats de pedra tova. La cota de neu al sector central del litoral pot arribar a baixar en moments de ruixat fins als 600 metres.

Temperatures

La temperatura mínima serà similar o lleugerament més baixa, i es donarà al final del dia, sobretot a l'interior del país. Se situarà entorn dels 0 i els 5 ºC al litoral central i sud i entre -6 i -1 ºC a la resta. Per la seva banda, la màxima baixarà lleugerament. Se situarà entre 9 i 14 ºC al litoral i al prelitoral, entre 4 i 9 ºC a la resta de l'interior.

Visibilitat

La visibilitat serà bona en conjunt, i excel·lent a partir de migdia als cims del Pirineu. Tot i això, serà regular o localment dolenta a la depressió Central i al litoral i prelitoral central, sobretot fins a migdia per la presència de bancs de boira o boirina.

Vent

Bufarà vent de components nord i oest entre fluix i moderat, si bé al nord de Ponent, a la Catalunya Central i a les valls del Prepirineu serà fluix i de direcció variable. A més al litoral central hi haurà estones de vent fluix i de direcció variable sobretot durant les hores centrals del dia. Al final de la jornada, el vent tendirà a quedar fluix i de direcció variable en conjunt. Independentment, bufarà tramuntana a l'Empordà amb cops molt forts al nord del sector, i mestral al sud del Camp de Tarragona i a les Terres de l'Ebre amb cops forts durant tot el dia.

Comentarios
Multimedia Diari