El Temps a Tarragona: Intervals de núvols baixos que deixaran el cel mig ennuvolat

La previsió meteorològica d'aquest divendres, 17 de desembre

Diari de Tarragona

Whatsapp
La previsió meteorològica d'aquest divendres, 17 de desembre. FONT: Meteo.cat

La previsió meteorològica d'aquest divendres, 17 de desembre. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

El cel romandrà serè o poc ennuvolat, tot i que hi haurà intervals de núvols baixos a punts del litoral que localment podran deixar el cel mig o molt ennuvolat, sobretot a l'extrem sud. A més, al final del dia arribaran bandes de núvols alts i mitjans pel terç sud del país. Independentment, hi haurà bancs d'estrats baixos a la depressió Central fins al migdia, que localment seran persistents al pla de Lleida i a punts del nord de la vall de l'Ebre.

Precipitacions

No es descarta alguna roina a l'extrem sud del país i a Ponent.

Temperatures

La temperatura mínima serà similar; voltarà entre els -3 i 2 ºC en general, tret del litoral i prelitoral on voltarà entre els 3 i 8 ºC. La màxima serà lleugerament més baixa, si bé al litoral i prelitoral central i nord pujarà lleugerament; es mourà entre els 10 i 15 ºC en conjunt, i entre 1 i 6 ºC a les zones afectades per la boira, si bé al nord de la vall de l'Ebre quedarà lleugerament més alta.

Visibilitat

La visibilitat serà bona o excel·lent en general, tot i que fins a migdia hi haurà bancs de boira i boirina, localment gebradora, a punts de Ponent i al nord de la vall de l'Ebre on seran localment persistents.

Vent

Vent fluix i de direcció variable a l'interior, amb predomini del component nord i est al centre del dia. Al litoral, bufarà terral fluix a l'inici i final del dia i vent fluix amb cops moderats de components nord i est al centre de la jornada.

Tendència per a demà

El cel romandrà serè o poc ennuvolat, tot i que hi haurà intervals de núvols baixos a punts del litoral que localment podran deixar el cel mig o molt ennuvolat, sobretot als dos extrems del país i seran més extensos a principi i final del dia. Independentment, hi haurà bancs d'estrats baixos a la depressió Central fins al migdia, que localment seran persistents a Ponent i nord de la vall de l'Ebre.

Temas

Comentarios

Lea También