El Temps a Tarragona: Intervals de núvols baixos que deixaran el cel mig ennuvolat

La previsió meteorològica d'aquest divendres, 17 de desembre

16 diciembre 2021 10:57 | Actualizado a 16 diciembre 2021 11:01
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

El cel romandrà serè o poc ennuvolat, tot i que hi haurà intervals de núvols baixos a punts del litoral que localment podran deixar el cel mig o molt ennuvolat, sobretot a l'extrem sud. A més, al final del dia arribaran bandes de núvols alts i mitjans pel terç sud del país. Independentment, hi haurà bancs d'estrats baixos a la depressió Central fins al migdia, que localment seran persistents al pla de Lleida i a punts del nord de la vall de l'Ebre.

Precipitacions

No es descarta alguna roina a l'extrem sud del país i a Ponent.

Temperatures

La temperatura mínima serà similar; voltarà entre els -3 i 2 ºC en general, tret del litoral i prelitoral on voltarà entre els 3 i 8 ºC. La màxima serà lleugerament més baixa, si bé al litoral i prelitoral central i nord pujarà lleugerament; es mourà entre els 10 i 15 ºC en conjunt, i entre 1 i 6 ºC a les zones afectades per la boira, si bé al nord de la vall de l'Ebre quedarà lleugerament més alta.

Visibilitat

La visibilitat serà bona o excel·lent en general, tot i que fins a migdia hi haurà bancs de boira i boirina, localment gebradora, a punts de Ponent i al nord de la vall de l'Ebre on seran localment persistents.

Vent

Vent fluix i de direcció variable a l'interior, amb predomini del component nord i est al centre del dia. Al litoral, bufarà terral fluix a l'inici i final del dia i vent fluix amb cops moderats de components nord i est al centre de la jornada.

Tendència per a demà

El cel romandrà serè o poc ennuvolat, tot i que hi haurà intervals de núvols baixos a punts del litoral que localment podran deixar el cel mig o molt ennuvolat, sobretot als dos extrems del país i seran més extensos a principi i final del dia. Independentment, hi haurà bancs d'estrats baixos a la depressió Central fins al migdia, que localment seran persistents a Ponent i nord de la vall de l'Ebre.

Comentarios
Multimedia Diari