El Temps a Tarragona: Jornada tranquila amb sol a tot el territori

La previsió meteorològica d'aquest diumenge, 12 de desembre

11 diciembre 2021 11:09 | Actualizado a 11 diciembre 2021 11:43
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

El cel estarà serè o poc ennuvolat, tot i que creuarà algun núvol alt i prim al matí al nord-est i a partir del vespre al terç nord. Per altra banda, hi haurà estrats baixos fins a mig matí i a partir del vespre a la depressió Central, a la serralada prelitoral; localment seran persistents al nord de Ponent. A banda, fins a primera hora del matí estarà molt ennuvolat o cobert al vessant nord del Pirineu.

Precipitacions

S'espera precipitació feble, minsa i aïllada de matinada al vessant nord del Pirineu, preferentment a cotes elevades. La cota de neu voltarà els 1.900 metres.

Temperatures

Temperatura lleugerament més alta, tant mínima com màxima. Tot i això, la mínima davallarà lleugerament a les Terres de l'Ebre, Ponent i a l'Empordà, mentre que la màxima descendirà al nord de la depressió Central. La temperatura mínima rondarà entre -4 i 1 ºC al Pirienu i al Prepirineu, entre -2 i 3 a la depressió Central i al prelitoral nord, entre 2 i 7 ºC a la resta del prelitoral i entre 4 i 9 al litoral, més baixa al sector nord. La temperatura màxima oscil·larà entre 15 i 20 ºC al litoral, entre 13 i 18 ºC al prelitoral, i entre 11 i 16 ºC a la resta de l'interior, puntualment més baixa al nord de la depressió Central.

Visibilitat

La visibilitat serà bona o excel·lent. A banda, serà regular o dolenta a l'extrem nord del Pirineu al llarg del dia. Independentment, a causa del fort vent es produirà el fenomen del torb al Pirineu.

Vent

El vent bufarà de component nord i oest fluix amb cops moderats, si bé girarà a component sud durant les hores centrals del dia al litoral i prelitoral. Malgrat això, serà més reforçat fins a migdia als cims del Pirineu, a les Terres de l'Ebre i a l'Alt Empordà on hi haurà cops forts. A banda, serà fluix i de direcció variable al quadrant nord-est, al nord de la depressió Central i a valls del Prepirineu i Pirineu.

Tendència per a demà

Cel serè en general, o poc ennuvolat per alguns núvols alts i prims al matí. A banda, hi haurà estrats baixos fins a mig matí i a partir del vespre a la depressió Central, que localment seran persistents a Ponent. A banda, de matinada i fins a migdia hi haurà alguns núvols baixos a trams del litoral, especialment al sector central i sud.

Comentarios
Multimedia Diari