Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: La calor afluixa

La previsió meteorològica d'aquest dimarts, 7 de juliol

Diari de Tarragona

Whatsapp
La previsió meteorològica d'aquest dimarts, 7 de juliol. FOTO: METEOCAT

La previsió meteorològica d'aquest dimarts, 7 de juliol. FOTO: METEOCAT

Situació general

Cel serè o poc ennuvolat fins a migdia arreu, tret de punts del quadrant nord-est i sector central del litoral i prelitoral on estarà mig o molt ennuvolat. A partir de llavors, minvarà la nuvolositat, si bé creixeran alguns núvols d'evolució diürna al Pirineu, Prepirineu, a l'interior del quadrant nord-est i al prelitoral. Al final del dia es formaran intervals de núvols baixos al litoral, sobretot al sud. A banda, de matinada també hi haurà alguns intervals de núvols baixos al vessant nord del Pirineu.

Precipitacions

De matinada i fins a mig matí s'esperen ruixats febles al sector central del litoral i prelitoral.

Temperatura

La temperatura baixarà entre lleugerament i moderadament. Tot i això la màxima baixarà acusadament a punts del litoral sud. La mínima serà entre 8 i 13 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre 18 i 23 ºC al litoral central i sud, i entre 13 i 18 ºC a la resta. La temperatura màxima oscil·larà entre 24 i 29 ºC al litoral i al Pirineu, i entre 29 i 34 ºC a la resta del territori.

Visibilitat

La visibilitat serà bona en conjunt, tot i que fins al migdia serà localment serà regular o dolenta a l'interior del quadrant nord-est i al litoral i prelitoral central.

Vent

A l'Empordà bufarà tramuntana moderada amb cops forts i algun de molt fort al nord del sector, fins al migdia i moderada a partir de llavors. A la resta bufarà vent fluix i de direcció variable al principi del dia, amb mestral entre fluix i moderat amb algun cop fort fins a mig matí al terç sud. Al centre del dia s'imposarà el vent entre fluix i moderat de component sud, si bé al quadrant nord-est quedarà es mantindrà fluix i de direcció variable.

Previsió per demà

Predomini de l'ambient assolellat, amb cel serè o poc ennuvolat, tot i que de matinada es formaran alguns intervals de núvols a la meitat sud del litoral i a la vall de l'Ebre. Al centre de la jornada creixeran alguns núvols d'evolució diürna a punts de muntanya. Al final de la jornada arribaran bandes de núvols alts i mitjans a la meitat sud i oest del país alhora que es formaran intervals de núvols baixos al lioral.

Temas

Comentarios

Lea También