El Temps a Tarragona: La calor afluixa

La previsió meteorològica d'aquest dimarts, 7 de juliol

06 julio 2020 18:55 | Actualizado a 06 julio 2020 18:59
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Cel serè o poc ennuvolat fins a migdia arreu, tret de punts del quadrant nord-est i sector central del litoral i prelitoral on estarà mig o molt ennuvolat. A partir de llavors, minvarà la nuvolositat, si bé creixeran alguns núvols d'evolució diürna al Pirineu, Prepirineu, a l'interior del quadrant nord-est i al prelitoral. Al final del dia es formaran intervals de núvols baixos al litoral, sobretot al sud. A banda, de matinada també hi haurà alguns intervals de núvols baixos al vessant nord del Pirineu.

Precipitacions

De matinada i fins a mig matí s'esperen ruixats febles al sector central del litoral i prelitoral.

Temperatura

La temperatura baixarà entre lleugerament i moderadament. Tot i això la màxima baixarà acusadament a punts del litoral sud. La mínima serà entre 8 i 13 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre 18 i 23 ºC al litoral central i sud, i entre 13 i 18 ºC a la resta. La temperatura màxima oscil·larà entre 24 i 29 ºC al litoral i al Pirineu, i entre 29 i 34 ºC a la resta del territori.

Visibilitat

La visibilitat serà bona en conjunt, tot i que fins al migdia serà localment serà regular o dolenta a l'interior del quadrant nord-est i al litoral i prelitoral central.

Vent

A l'Empordà bufarà tramuntana moderada amb cops forts i algun de molt fort al nord del sector, fins al migdia i moderada a partir de llavors. A la resta bufarà vent fluix i de direcció variable al principi del dia, amb mestral entre fluix i moderat amb algun cop fort fins a mig matí al terç sud. Al centre del dia s'imposarà el vent entre fluix i moderat de component sud, si bé al quadrant nord-est quedarà es mantindrà fluix i de direcció variable.

Previsió per demà

Predomini de l'ambient assolellat, amb cel serè o poc ennuvolat, tot i que de matinada es formaran alguns intervals de núvols a la meitat sud del litoral i a la vall de l'Ebre. Al centre de la jornada creixeran alguns núvols d'evolució diürna a punts de muntanya. Al final de la jornada arribaran bandes de núvols alts i mitjans a la meitat sud i oest del país alhora que es formaran intervals de núvols baixos al lioral.

Comentarios
Multimedia Diari