El Temps a Tarragona: La calor ja recorda a l'estiu

La previsió meteorològica d'aquest divendres, 22 de maig

21 mayo 2020 12:21 | Actualizado a 24 mayo 2020 15:42
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Cel serè o poc ennuvolat en general pel pas de núvols alts, així com alguns de mitjans més abundants al nord del país. A banda, creixeran nuvolades a punts del Pirineu i Prepirineu a partir de migdia. A més, es formaran alguns intervals de núvols baixos al litoral sud fins a mig matí i a partir del vespre al litoral sud i central.

Temperatures

Temperatura lleugerament més alta, si bé la màxima al litoral quedarà semblant o lleugerament més baixa. La mínima es mourà entre 8 i 13 ºC al Pirineu, entre 15 i 20 ºC a1 1itoral, i entre 11 i 16 ºC a la resta del país. La màxima oscil·larà entre 29 i 34 ºC a Ponent i l'interior de les Terres de l'Ebre, entre 25 i 30 ºC al Pirineu i al litoral, i entre 28 i 33 ºC a la resta del país.

Vent

El vent bufarà fluix i de direcció variable fins a primeres hores del matí i de nou al final del dia, amb terral de matinada al litoral. La resta de la jornada s'imposarà progressivament el vent de component sud fluix amb cops moderats, al litoral predominarà el xaloc als dos extrems i entre migjorn i garbí al sector central.

Tendència per a demà

Cel serè o poc ennuvolat en general pel pas de núvols alts i prims, sobretot a partir de la tarda, així com alguns de mitjans al nord del país i a partir del vespre. A partir de migdia creixeran nuvolades al Pirineu i Prepirineu, així com zones de muntanya del prelitoral durant les hores centrals del dia. A partir del vespre es formaran núvols baixos al vessant nord del Pirineu. A banda, hi haurà alguns núvols baixos al litoral sud i extrem nord fins a primeres hores del matí i de nou a partir de la tarda.

Comentarios
Multimedia Diari