El Temps a Tarragona: La calor retrocedeix

La previsió meteorològica d'aquest diumenge, 25 de juliol

Diari de Tarragona

Whatsapp
El Temps a Tarragona: La calor retrocedeix

El Temps a Tarragona: La calor retrocedeix

Situació general

El cel romandrà serè o poc ennuvolat fins a mig matí pel pas de bandes de núvols alts. A partir de llavors creixeran nuvolades al Pirineu i punts de muntanya de la meitat est del país així com a la zona del Port deixant el cent entre mig i molt ennuvolat en aquests sectors. A la resta es mantindrà el cel poc ennuvolat tot i que al vespre arribaran més nuvolades per ponent. Independentment també augmentaran el núvols baixos al vessant nord del Pirineu a partir de mitja tarda.

Precipitacions

A partir de migdia són probables alguns ruixats a punts del Pirineu, Prepirineu, interior del quadrant nord-est i a la zona del Port. Seran d'intensitat feble, puntualment moderada i acumularan quantitats de precipitació minses o poc abundants. És possible que vagin acompanyats de tempesta i calamarsa.

Temperatura

La temperatura, tant mínima com màxima, serà més baixa. La mínima se situarà entre 10 i 15 ºC al Pirineu, entre els 20 i 25 ºC al litoral i entre 15 i 20 ºC a la resta. La màxima es mourà entre 26 i 31 ºC al Pirineu i litoral i entre 28 i 33 ºC a la resta.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i excel·lent tret del moments de xàfec on quedarà puntualment regular.

Vent

A l'inici de la jornada el vent serà fluix i variable a l'interior amb tramuntana i mestral als dos extrems del país. Durant les hores centrals del dia el vent anirà virant a component sud i oest a l'interior, fluix amb cops moderats, i a component est al litoral tret de la zona de l'Empordà on continuarà bufant la tramuntana tota la jornada, fins i tot reforçant-se a les últimes hores del dia.

Temas

Comentarios

Lea También