El Temps a Tarragona: La calor s'instal·la de nou

La previsió meteorològica d'aquest dijous, 6 d'agost

05 agosto 2020 17:17 | Actualizado a 05 agosto 2020 17:21
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Cel serè en general, si bé es formaran alguns núvols d'evolució diürna a punts de muntanya. A banda, de matinada hi haurà alguns núvols baixos a punts del sector central del litoral i prelitoral i de la depressió Central, i al final del dia se'n formaran de forma local al litoral i prelitoral.

Pluja

No s'espera precipitació.

Temperatura

Temperatura, tant mínima com màxima, entre lleugerament i moderadament més alta. A banda, l'ambient serà xafogós al litoral. La mínima es mourà entre9 i 14 ºC al Pirineu, entre 13 i 18 ºC al Prepirineu, i entre 18 i 23 ºC a la resta. La màxima oscil·larà entre 28 i 33 ºC al litoral i al Pirineu, i entre 31 i 36 ºC a la resta.

Visibilitat

La visibilitat serà excel·lent en general.

Vent

Vent fluix i de direcció variable al principi i al final de dia. La resta de la jornada s'imposarà el vent de component sud fluix en general amb cops moderats al litoral i prelitoral sud i central i algun de fort a punts de la vall de l'Ebre.

Tendència per demà

Cel serè en general, si bé es formaran algunes nuvolades a punts de muntanya a partir de migdia. A més, al final del dia en podran arribar a punts del terç oest. A banda, de matinada hi haurà alguns núvols baixos a punts del litoral i prelitoral i al final del dia se'n formaran a punts del litoral, sobretot al sud de la zona.

Comentarios
Multimedia Diari