El Temps a Tarragona: La primavera s'avança un mes

La previsió meteorològica d'aquest diumenge 23 de febrer

21 febrero 2020 13:49 | Actualizado a 24 febrero 2020 11:44
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Predomini del cel serè en general. Malgrat això, fins a l'inici del matí hi haurà alguns intervals de núvols baixos a punts del litoral persistents fins a migdia a l'extrem sud.

Temperatures

Temperatura mínima i màxima lleugerament més alta. Hi haurà notable inversió tèrmica matinal. La temperatura mínima oscil·larà entre -4 i 1 ºC al Pirineu, entre -1 i 4 ºC al Prepirineu i la depressió Central, entre 2 i 7 ºC al prelitoral, i entre 5 i 10 ºC al litoral. La màxima es mourà entre Oscil·larà entre 15 i 20 ºC al Pirineu, al litoral i a l'altiplà Central, i entre 17 i 22 ºC a la resta.

Visibilitat

Visibilitat entre bona i excel·lent en general, localment regular a punts del litoral fins a primera hora del matí. Independentment, hi haurà alguna boirina matinal i local en valls i fondalades de l'interior del territori.

Vent

Fins a l'inici del matí i de nou al final del dia el vent serà fluix i de direcció variable, amb predomini del terral al litoral. La resta de la jornada bufarà fluix amb cops moderats, de component oest a l'interior i de component sud i oest al litoral on bufarà més reforçat, amb algun cop fort a la tarda al litoral central.

Tendència per a demà

Predomini del cel serè en general, tot i que al final del dia és possible la formació d'algun núvol baix a punts del litoral.

Comentarios
Multimedia Diari