Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: La primavera s'avança un mes

La previsió meteorològica d'aquest diumenge 23 de febrer

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest diumenge a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest diumenge a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

Predomini del cel serè en general. Malgrat això, fins a l'inici del matí hi haurà alguns intervals de núvols baixos a punts del litoral persistents fins a migdia a l'extrem sud.

Temperatures

Temperatura mínima i màxima lleugerament més alta. Hi haurà notable inversió tèrmica matinal. La temperatura mínima oscil·larà entre -4 i 1 ºC al Pirineu, entre -1 i 4 ºC al Prepirineu i la depressió Central, entre 2 i 7 ºC al prelitoral, i entre 5 i 10 ºC al litoral. La màxima es mourà entre Oscil·larà entre 15 i 20 ºC al Pirineu, al litoral i a l'altiplà Central, i entre 17 i 22 ºC a la resta.

Visibilitat

Visibilitat entre bona i excel·lent en general, localment regular a punts del litoral fins a primera hora del matí. Independentment, hi haurà alguna boirina matinal i local en valls i fondalades de l'interior del territori.

Vent

Fins a l'inici del matí i de nou al final del dia el vent serà fluix i de direcció variable, amb predomini del terral al litoral. La resta de la jornada bufarà fluix amb cops moderats, de component oest a l'interior i de component sud i oest al litoral on bufarà més reforçat, amb algun cop fort a la tarda al litoral central.

Tendència per a demà

Predomini del cel serè en general, tot i que al final del dia és possible la formació d'algun núvol baix a punts del litoral.

Temas

Comentarios

Lea También