Más de Tarragona

El Temps a Tarragona: Sol i cel serè

La previsió meteorològica d'aquest dimecres, 13 d'octubre

Diari de Tarragona

Whatsapp
La previsió meteorològica d'aquest dimecres, 13 d'octubre.

La previsió meteorològica d'aquest dimecres, 13 d'octubre.

Situació general

Predomini del cel serè. Malgrat això, hi haurà intervals de núvols baixos al sector central del litoral i prelitoral. Per altra banda, de matinada es formarà algun estrat baix al nord de la depressió Central i a algunes valls del Prepirineu.

Precipitacions

No s'espera precipitació.

Temperatura

La temperatura mínima serà similar o lleugerament baixa, si bé pujarà lleugerament o moderadament a l'Alt Empordà i al litoral. Se situarà entre els 10 i els 15 ºC al litoral i prelitoral, entre els 4 i els 9 ºC al Pirineu i Prepirineu i entre els 7 i els 13 ºC a la resta. Per la seva banda, la temperatura màxima davallarà lleugerament, especialment a l'Empordà on el descens podrà ser moderat. Oscil·larà entre els 21 i 26 ºC al litoral i prelitoral, 13 i 18 ºC al Pirineu, i entre els 18 i 23 ºC a la resta.

Visibilitat

La visibilitat serà excel·lent arreu. Això no obstant, serà bona o puntualment regular a punts del litoral i prelitoral central i de matinada regular o puntualment dolenta al nord de la depressió Central i a valls del Prepirineu.

Vent

Fins a migdia predominarà el vent de component nord i oest entre fluix i moderat en general, amb algun cop fort a les Terres de l'Ebre. A partir de llavors s'imposarà el component sud entre fluix amb cops moderats. Malgrat això, al quadrant nord-est, al sector central del litoral, Prepirineu i punts del nord de la depressió Central el vent serà fluix i de direcció variable al centre del dia. Independentment, la tramuntana bufarà entre fluixa i moderada a l'Empordà amb alguns cops forts, sobretot al nord del cap de Creus durant tota la jornada.

Temas

Comentarios

Lea También