El Temps a Tarragona: Sol i cel serè

La previsió meteorològica d'aquest dimecres, 13 d'octubre

12 octubre 2021 11:51 | Actualizado a 12 octubre 2021 11:57
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Predomini del cel serè. Malgrat això, hi haurà intervals de núvols baixos al sector central del litoral i prelitoral. Per altra banda, de matinada es formarà algun estrat baix al nord de la depressió Central i a algunes valls del Prepirineu.

Precipitacions

No s'espera precipitació.

Temperatura

La temperatura mínima serà similar o lleugerament baixa, si bé pujarà lleugerament o moderadament a l'Alt Empordà i al litoral. Se situarà entre els 10 i els 15 ºC al litoral i prelitoral, entre els 4 i els 9 ºC al Pirineu i Prepirineu i entre els 7 i els 13 ºC a la resta. Per la seva banda, la temperatura màxima davallarà lleugerament, especialment a l'Empordà on el descens podrà ser moderat. Oscil·larà entre els 21 i 26 ºC al litoral i prelitoral, 13 i 18 ºC al Pirineu, i entre els 18 i 23 ºC a la resta.

Visibilitat

La visibilitat serà excel·lent arreu. Això no obstant, serà bona o puntualment regular a punts del litoral i prelitoral central i de matinada regular o puntualment dolenta al nord de la depressió Central i a valls del Prepirineu.

Vent

Fins a migdia predominarà el vent de component nord i oest entre fluix i moderat en general, amb algun cop fort a les Terres de l'Ebre. A partir de llavors s'imposarà el component sud entre fluix amb cops moderats. Malgrat això, al quadrant nord-est, al sector central del litoral, Prepirineu i punts del nord de la depressió Central el vent serà fluix i de direcció variable al centre del dia. Independentment, la tramuntana bufarà entre fluixa i moderada a l'Empordà amb alguns cops forts, sobretot al nord del cap de Creus durant tota la jornada.

Comentarios
Multimedia Diari