El Temps a Tarragona: La temperatura puja lleugerament

La previsió meteorològica d'aquest dimecres, 21 d'octubre

Diari de Tarragona

Whatsapp
La previsió meteorològica d'aquest dimecres, 21 d'octubre. Foto: Meteocat

La previsió meteorològica d'aquest dimecres, 21 d'octubre. Foto: Meteocat

Situació general

El cel quedarà entre mig i molt ennuvolat per estrats baixos al litoral, al prelitoral i a punts de la depressió Central fins a migdia i de nou al vespre. A la resta el cel estarà poc o mig ennuvolat per núvols alts i mitjans que a estones deixaran el cel molt ennuvolat, sobretot a l'oest al mati a l'est a la tarda. Independentment, al Pirineu i al Prepirineu, estarà entre mig i molt ennuvolat, o puntualment cobert, durant tota la jornada, sobretot al vessant sud.

Pluges

S'espera precipitació al Pirineu i al Prepirineu, sobretot al vessant sud del sector occidental, i n'és possible a altres punts de la meitat oest al matí. Serà d'intensitat feble i acumularà quantitats minses o poc abundants, localment abundants al vessant sud del Pirineu occidental. A banda, de matinada i a la nit no es descarta algun plugim feble i minso a punts del litoral i el prelitoral.

Temperatura

La temperatura, tant mínima com màxima, pujarà lleugerament.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i regular i millorarà en general al llarg del dia. Malgrat tot, serà localment dolenta i amb bancs de boirina fins a primeres hores del matí a punts de la depressió Central, prelitoral i litoral. A banda, al Pirineu i Prepirineu occidental serà regular o dolenta tota la jornada, sobretot al vessant sud.

Vent

El vent bufarà de component sud i est entre fluix i moderat en general, amb alguns cops forts. Tot i això, hi haurà cops molt forts als cims del Pirineu i Prepirineu fins a migdia.

Tendència per a demà

La nuvolositat augmentarà ràpidament de sud a nord fins a quedar entre molt ennuvolat i cobert la resta del dia.

Temas

Comentarios

Lea También