El Temps a Tarragona: Les máximes cauen en picat

La previsió meteorològica d'aquest dimarts, 5 d'octubre

04 octubre 2021 09:16 | Actualizado a 04 octubre 2021 10:47
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Fins al migdia el cel estarà entre molt ennuvolat i cobert a la meitat est. A la resta del país, estarà poc o mig ennuvolat, tot i que a punts del terç oest s'obriran grans clarianes. A partir de llavors, la nuvolositat tendirà a minvar fins a quedar serè o poc ennuvolat en general a partir de la tarda, tret de punts del quadrant nord-est on es mantindrà entre mig i molt ennuvolat amb el creixement d'algunes nuvolades.

Precipitacions

Fins a finals del matí s'esperen ruixats al sector central del litoral i prelitoral i d'altres punts del quadrant nord-est. A partir de migdia és probable, de nou, algun ruixat a punts de l'interior del quadrant nord-est del territori. En general seran d'intensitat entre feble i moderada. S'acumularan quantitats de precipitació entre minses i poc abundants en general. La cota de neu se situarà entorn dels 2300 metres al Pirineu oriental, localment més baixa a l'extrem nord.

Temperatura

Temperatura màxima entre moderadament i acusadament més baixa. Es mourà entre 13 i 18 ºC al Pirineu i Prepirineu i 18 i 23 ºC a la resta del país.

Visibilitat

Visibilitat entre bona i excel·lent en general, tot i que serà localment regular o dolenta fins al migdia sobretot a zones elevades de la meitat est i de la resta del terç nord.

Vent

Bufarà el vent de component nord i oest fluix amb cops moderats en general, amb mestral a les Terres de l'Ebre i tramuntana a l'Empordà; seran d'intensitat moderada amb cops forts o localment molt forts sobretot fins a migdia. Independentment, a punts del litoral i prelitoral central el vent serà bufarà fluix i de direcció variable.

Comentarios
Multimedia Diari