El Temps a Tarragona: Les mínimes, en davallada

La previsió meteorològica d'aquest dissabte, 22 de gener

21 enero 2022 10:41 | Actualizado a 21 enero 2022 18:34
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Cel serè o poc ennuvolat en general. Tot i això, fins a primera hora del matí hi haurà alguns intervals de núvols al litoral i prelitoral central i, fins a mig matí, estrats baixos a la depressió Central. A banda, a la tarda es formaran intervals de núvols a l'interior del quadrant nord-est i a l'extrem sud de les Terres de l'Ebre que deixaran el cel poc o localment mig ennuvolat.

Precipitacions

De matinada no es descarta algun ruixat feble, aïllat i minso al sector central del litoral i prelitoral. Puntualment, els ruixats aniran acompanyats de pedra tova. La cota de neu pot arribar a baixar en moments de ruixat fins als 600 metres.

Temperatures

La temperatura mínima baixarà entre lleugerament i moderadament. Quedarà entre -8 i -3 ºC al Pirineu, al Prepirineu i a l'oest de la depressió Central, entre -5 i 0 ºC a la resta de la depressió Central i al prelitoral i entre 0 i 5 ºC al litoral. La màxima serà semblant o lleugerament més baixa, si bé a punts de la Catalunya Central i de la meitat nord del litoral i prelitoral serà similar o lleugerament més alta. Se situarà entre 9 i 14 ºC al litoral i al prelitoral i entre 4 i 9 ºC a la resta del país.

Visibilitat

La visibilitat serà bona, i excel·lent a cotes mitjanes i altes del país. Tot i això, fins a mig matí serà regular o localment dolenta per la presència de bancs de boira i boirina a punts de la depressió Central. La boira serà gebradora, sobretot al nord de Ponent i a l'Altiplà Central.

Vent

El vent serà fluix i de direcció variable de matinada i de nou al final de la jornada, amb terral al litoral. Durant les hores centrals del dia es mantindrà fluix i de direcció variable al sector central del litoral i prelitoral i al quadrant nord-est, amb estones de component sud, i bufarà de component oest a la resta. A banda, la tramuntana bufarà a l'Empordà amb alguns cops forts, sobretot al nord del cap de Creus, i el mestral amb alguns cops forts al sud del Camp de Tarragona i a les Terres de l'Ebre, si bé tots dos afluixaran a partir de la tarda fins a desaparèixer al final del dia.

Comentarios
Multimedia Diari