El Temps a Tarragona: Les pluges marxen i torna el sol

La previsió meteorològica d'aquest diumenge, 29 de novembre

28 noviembre 2020 17:02 | Actualizado a 28 noviembre 2020 17:05
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Cel entre mig i molt ennuvolat en general de matinada, amb núvols més abundants i compactes a la meitat est, litoral i prelitoral, si bé amb tendència a minvar ràpidament. Al llarg del matí quedarà serè o poc ennuvolat en general.

Precipitacions

De matinada s'espera precipitació feble, o localment moderada, i aïllada al quadrant nord-est, mentre que és possible a altres punts del litoral i prelitoral. Acumularà quantitats de precipitació entre minses i poc abundants. Cota de neu: 1.900 metres.

Temperatures

Temperatura mínima en descens entre lleuger i moderat. La màxima serà lleugerament més alta en general. La mínima es mourà entre 0 i 5 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre 5 i 10 ºC a la depressió Central i prelitoral i entre 7 i 12 ºC al litoral. La màxima oscil·larà entre 11 i 16 ºC al Pirineu i Prepirineu, i entre 14 i 19 ºC a la resta.

Visibilitat

Visibilitat entre bona i regular fins a l'inici del matí, localment dolenta en algunes valls i fondalades de l'interior per la presència d'alguns bancs de boira. A partir de llavors serà entre bona i excel·lent.

Vent

Al litoral i prelitoral bufarà vent entre fluix i moderat, serà de component nord i est fins a mig matí i de component sud i est a partir d'aleshores, si bé al final del dia quedarà fluix i de direcció variable amb predomini del terral. A la resta del territori el vent serà fluix i de direcció variable en general.

Comentarios
Multimedia Diari