El Temps a Tarragona: Les temperatures segueixen en decaiguda 

La previsió meteorològica d'aquest dissabte, 15 de gener

14 enero 2022 10:03 | Actualizado a 14 enero 2022 11:36
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Cel serè en general. Malgrat això, durant les hores centrals de la jornada és possible la formació d'algun interval de núvol baix a l'extrem nord del Pirineu. A més, a punts de la depressió Central i interior de la vall de l'Ebre hi haurà alguns estrats baixos fins al final del matí.

Precipitacions

No es descarta alguna precipitació feble, aïllada i inapreciable o minsa a causa de la boira a fondalades de la depressió Central.

Temperatures

Temperatura mínima i màxima semblant o lleugerament més baixa. La mínima se situarà entre -9 i -4 ºC al Pirineu, al Prepirineu i a les fondalades de la depressió Central, entre -6 i -1 ºC a la resta de l'interior i al litoral nord, i entre -1 i 4 ºC a la resta del litoral, localment més alta a la Costa Central. Per la seva banda, la màxima voltarà entre 10 i 15 ºC al litoral i al prelitoral, entre 5 i 10 ºC a Ponent i a l'Altiplà Central i entre 7 i 12 ºC a la resta de l'interior. L'ambient serà molt fred fora de les hores centrals del dia, amb glaçades entre moderades i fortes a l'interior i alguna de feble al litoral, preferentment al nord del sector. Hi haurà inversió tèrmica matinal.

Visibilitat

La visibilitat serà excel·lent, si bé localment serà entre regular i dolenta fins a mig matí a punts de la depressió Central, preferentment a la Plana de Vic, al Pla de Bages i al Pla de Lleida, així com de l'interior de la vall de l'Ebre a causa de la presència de bancs de boira o boirina. La boira serà gebradora.

Vent

Al principi i final de la jornada el vent serà fluix i de direcció variable amb predomini del terral matinal al litoral. Durant les hores centrals del dia bufarà el component oest fluix amb cops moderats; en canvi, al sector pirinenc es mantindrà el vent fluix i de direcció variable.

Comentarios
Multimedia Diari