El Temps a Tarragona: Les temperatures baixaran lleugerament

La previsió meteorològica d'aquest dimarts, 24 de març

23 marzo 2020 19:19 | Actualizado a 31 marzo 2020 10:27
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Previsió per a avui

La nuvolositat minvarà en general de matinada, i fins a mig matí el cel quedarà poc ennuvolat a Ponent i altres zones de la meitat sud del territori, excepte a l'extrem sud on quedarà entre mig i molt ennuvolat així com a la resta de Catalunya. A partir de llavors, els núvols augmentaran arreu, fins a deixar el cel molt ennuvolat o cobert en general, amb núvols menys compactes a Ponent i al vessant nord del Pirineu Occidental.

Temperatures

La temperatura mínima i màxima baixarà lleugerament. A l'interior del quadrant nord-est la temperatura mínima es registrarà al final de la jornada. La temperatura mínima voltarà entre 0 i 5 ºC al Pirineu, Prepirineu i depressió Central i entre 3 i 8 ºC al litoral nord i al litoral i entre 6 i 11 ºC a la resta del país. La temperatura màxima es mourà entre 11 i 16 ºC en general.

Pluja

De matinada és probable precipitació a l'extrem sud del país i durant el matí és possible a punts del litoral nord i de l'extrem sud. A la resta, durant la tarda és probable algun ruixat a punts de muntanya, sobretot al Prepirineu, els quals podran arribar a altres indrets al final del dia. La precipitació en general serà d'intensitat feble i acumularà quantitats minses. La cota de neu rondarà els 1.500 al migdia i baixarà cap als 1.100 metres a la nit.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i regular fins a mig matí en general, malgrat que hi haurà bancs de boira o boirina a fondalades i a la serralada prelitoral que faran que sigui puntualment dolenta. A partir de migdia, serà regular en conjunt, o puntualment dolenta en zones de muntanya.

Vent

El vent bufarà de component est entre fluix i moderat amb cops forts al litoral i prelitoral. A la resta de l'interior el vent serà fluix i de direcció variable a l'inici i final del dia, i bufarà de component sud i est entre fluix i moderat.

Tendència per a demà

El cel romandrà molt ennuvolat o cobert fins a migdia. A partir de llavors la nuvolositat minvarà a la meitat sud i quedarà poc o mig ennuvolat en general en aquest sector durant la tarda. A la meitat nord, continuarà molt ennuvolat o cobert, sobretot al Pirineu i Prepirineu, tot i que amb algunes clarianes transitòries.

Comentarios
Multimedia Diari