Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: Les temperatures baixaran lleugerament

La previsió meteorològica d'aquest dimarts, 24 de març

Diari de Tarragona

Whatsapp
La previsió meteorològica d'aquest dimarts, 24 de març. Foto: Meteocat

La previsió meteorològica d'aquest dimarts, 24 de març. Foto: Meteocat

Previsió per a avui

La nuvolositat minvarà en general de matinada, i fins a mig matí el cel quedarà poc ennuvolat a Ponent i altres zones de la meitat sud del territori, excepte a l'extrem sud on quedarà entre mig i molt ennuvolat així com a la resta de Catalunya. A partir de llavors, els núvols augmentaran arreu, fins a deixar el cel molt ennuvolat o cobert en general, amb núvols menys compactes a Ponent i al vessant nord del Pirineu Occidental.

Temperatures

La temperatura mínima i màxima baixarà lleugerament. A l'interior del quadrant nord-est la temperatura mínima es registrarà al final de la jornada. La temperatura mínima voltarà entre 0 i 5 ºC al Pirineu, Prepirineu i depressió Central i entre 3 i 8 ºC al litoral nord i al litoral i entre 6 i 11 ºC a la resta del país. La temperatura màxima es mourà entre 11 i 16 ºC en general.

Pluja

De matinada és probable precipitació a l'extrem sud del país i durant el matí és possible a punts del litoral nord i de l'extrem sud. A la resta, durant la tarda és probable algun ruixat a punts de muntanya, sobretot al Prepirineu, els quals podran arribar a altres indrets al final del dia. La precipitació en general serà d'intensitat feble i acumularà quantitats minses. La cota de neu rondarà els 1.500 al migdia i baixarà cap als 1.100 metres a la nit.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i regular fins a mig matí en general, malgrat que hi haurà bancs de boira o boirina a fondalades i a la serralada prelitoral que faran que sigui puntualment dolenta. A partir de migdia, serà regular en conjunt, o puntualment dolenta en zones de muntanya.

Vent

El vent bufarà de component est entre fluix i moderat amb cops forts al litoral i prelitoral. A la resta de l'interior el vent serà fluix i de direcció variable a l'inici i final del dia, i bufarà de component sud i est entre fluix i moderat.

Tendència per a demà

El cel romandrà molt ennuvolat o cobert fins a migdia. A partir de llavors la nuvolositat minvarà a la meitat sud i quedarà poc o mig ennuvolat en general en aquest sector durant la tarda. A la meitat nord, continuarà molt ennuvolat o cobert, sobretot al Pirineu i Prepirineu, tot i que amb algunes clarianes transitòries.

Temas

Comentarios

Lea También