El Temps a Tarragona: Les temperatures continuaran pujant

La previsió meteorològica d'aquest dimecres, 20 de maig

19 mayo 2020 16:40 | Actualizado a 22 mayo 2020 11:02
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Cel serè fins a migdia. A partir de llavors creixeran alguns núvols d'evolució diürna al prelitoral i algunes nuvolades al Pirineu i Prepirineu, sobretot al sector oriental, que deixaran el cel mig ennuvolat en general, o localment molt ennuvolat en aquests dos darrers sectors. A partir de la tarda hi haurà alguns intervals de núvols baixos a punts del litoral central i sud.

Pluges

No s'espera precipitació.

Temperatura

Temperatura mínima lleugerament més alta i màxima similar o lleugerament més alta, si bé al litoral central i sud quedarà similar o de forma local baixarà lleugerament. La temperatura mínima es mourà entre 5 i 10 ºC al Pirineu, entre 8 i 13 ºC al Prepirineu i la depressió Central, entre 10 i 15 ºC al prelitoral i entre 14 i 19 ºC al litoral. La temperatura màxima oscil·larà entre 23 i 28 ºC al Pirineu i al litoral, i entre 25 i 30 ºC a la resta del país, la més alta es donarà a Ponent i les Terres de l'Ebre.

Visibilitat

La visibilitat serà bona o excel·lent.

Vent

Fins a mig matí predominarà el vent fluix i de direcció variable arreu amb terral matinal fluix al litoral. A partir de llavors s'imposarà progressivament el vent de component sud i est, fluix amb cops moderats a l'interior i entre fluix i moderat al litoral. A banda, al nord de l'Alt Empordà bufarà tramuntana fins a migdia d'intensitat entre feble i moderada amb algun cop fort.

Comentarios
Multimedia Diari