El Temps a Tarragona: Les temperatures es mantenen

La previsió meteorològica d'aquest dimarts, 30 de juny

29 junio 2020 16:37 | Actualizado a 13 julio 2020 17:14
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Cel serè o poc ennuvolat fins a migdia. A partir de llavors creixeran algunes nuvolades al Pirineu i Prepirineu, sobretot al sector oriental, i alguns núvols d'evolució diürna al prelitoral, que localment deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat. A banda, hi haurà alguns intervals de núvols baixos a punts del litoral i prelitoral, sobretot a la meitat sud, al principi i final del dia, i alguns estrats baixos a la Catalunya Central i Prepirineu de matinada.

Pluja

A partir de migdia és possible algun ruixat d'intensitat feble, localment moderada, i minso a punts de l'extrem nord del Pirineu Oriental. A banda, a partir del vespre s'espera alguns ruixats que arribaran per l'oest del territori i afectaran a punts del terç oest; localment aniran acompanyats de tempesta; s'acumularan quantitats de precipitació entre minses i poc abundants.

Temperatures

Temperatura mínima similar i oscil·larà entre 17 i 22 ºC al litoral, i entre 14 i 19 º C a la resta del territori. La temperatura màxima serà similar, o lleugerament més baixa a punts de ponent i de la vall de l'Ebre; oscil·larà entre 31 i 36 ºC a Ponent, i entre 28 i 33 ºC a la resta de l'interior, i entre els 25 i 29 ºC al litoral.

Vent

Fins a primera hora del matí el vent serà fluix i de direcció variable, amb predomini del terral fluix al litoral. A partir d'aleshores s'imposarà el vent de component sud fluix amb cops moderats, si bé a punts del litoral nord i del terç sud bufarà entre feble i moderat, amb algun cop fort durant la tarda. Independentment, al nord de l'Alt Empordà bufarà tramuntana entre fluixa i moderada amb algun cop fort fins al final del matí. A banda, a partir de vespre hi haurà algunes ratxes fortes o molt fortes de vent al terç oest en moments de xàfec.

Tendència per a demà

Predomini de l'ambient assolellat, si bé hi haurà intervals de núvols baixos a punts del litoral sud. A partir de migdia creixeran nuvolades a zones de muntanya que deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat en aquests sectors. A banda, a partir del vespre també arribaran algunes bandes de núvols mitjans. A banda, a partir de mitja tarda s'ennuvolarà al vessant nord del Pirineu on el cel quedarà molt ennuvolat o cobert.

Comentarios
Multimedia Diari