El Temps a Tarragona: Cel ennuvolat que donarà pas a clarianes per la tarda

La previsió meteorològica d'aquest dilluns, 7 de setembre

05 septiembre 2020 16:14 | Actualizado a 06 septiembre 2020 11:06
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Cel cobert o molt ennuvolat en general de matinada, amb algunes clarianes a l'interior de la meitat oest; a partir d'aleshores minvarà la nuvolositat i quedarà restringida al sector central del litoral i del prelitoral i a la Catalunya central, tot i que encara creixeran algunes nuvolades al quadrant nord-est i es mantindrà algun núvol baix al vessant nord el Pirineu. A partir de mitja tarda la nuvolositat minvarà en general, tot i que a la nit arribaran núvols alts i mitjans al quadrant nord-est i algunes nuvolades a la meitat sud del litoral i prelitoral.

Pluja

Fins a mig matí s'esperen ruixats o xàfecs a la meitat est i al sector central del litoral i del prelitoral, així com de matinada a la resta del litoral i del prelitoral sud. A partir d'aleshores tendiran a quedar restringides fins al vespre a punts del sector central del litoral i del prelitoral i al quadrant nord-est, i a partir de llavors a la meitat sud del litoral. Seran d'intensitat entre feble i moderada, tot i que localment seran fortes de matinada al litoral i prelitoral i a la tarda al quadrant nord-est, i localment aniran acompanyades de tempesta. Acumularan quantitats de precipitació entre poc abundants i abundants al quadrant nord-est i al sector central del litoral i del prelitoral, mentre que a la resta seran entre minses i poc abundants.

Temperatures

Temperatura mínima en descens entre lleuger i moderat. La temperatura màxima baixarà moderadament en general. La temperatura mínima oscil·larà entre 7 i 12 ºC al Pirineu i Prepirineu, 10 i 15 ºC a la depressió Central i entre 13 i 18 ºC a la resta del país. La temperatura màxima es mourà entre 22 i 27 ºC en conjunt, tot i que localment serà més baixa al Pirineu.

Visibilitat

Visibilitat regular, i localment dolenta, fins a l'inici del matí. A partir d'aleshores millorarà al terç sud i a Ponent, així com progressivament a la resta del territori.

Vent

Vent de component nord i oest entre fluix i moderat en general, amb tramuntana moderada amb cops forts a l'Empordà, puntualment molt forts a l'extrem nord del sector, i mestral entre fluix i moderat amb cops forts al terç sud. Malgrat això, al sector central del litoral i del prelitoral, així com a l'interior de la meitat est, hi haurà estones de vent fluix i de direcció variable. A la tarda, però, girarà a component sud entre fluix i moderat a la meitat sud del territori i a Ponent. En moments de xàfec hi haurà ratxes de vent fortes o molt fortes.

Tendència per a demà

Arribaran intervals de núvols pel nord-est del territori que circularan d'est a oest que fins al migdia deixaran el cel entre poc i mig ennuvolat, sobretot a la meitat est. Al llarg de la tarda els núvols seran més abundants i el cel quedarà molt ennuvolat en conjunt, amb més clarianes al nord-est. Sobretot seran núvols alts i mitjans, si bé al litoral i prelitoral la nuvolositat serà més compacta. A banda, a la meitat sud del litoral el cel estarà entre mig i molt ennuvolat en general.

Comentarios
Multimedia Diari