El Temps a Tarragona: Les temperatures es mantenen en un dia assoleiat

La previsió meteorològica d'aquest dissabte, 6 de novembre

05 noviembre 2021 10:10 | Actualizado a 05 noviembre 2021 11:40
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Domini del cel serè arreu del territori, amb el creixement d'algunes nuvolades al Prepirineu que es desplaçaran cap al sud. Independentment, fins a migdia hi haurà estrats baixos a punts del nord de la depressió Central. A banda, el vessant nord del Pirineu el cel estarà molt ennuvolat o cobert tota la jornada, i poc o mig ennuvolat a altres punts del Pirineu, sobretot a la resta de l'extrem nord de la serralada.

Precipitacions

S'espera precipitació feble i intermitent al vessant nord del Pirineu al llarg de la jornada i no se'n descarta a altres punts de l'extrem nord de la serralada de forma més dispersa. A banda, és possible algun ruixat aïllat al llarg de la tarda al Prepirineu, preferentment al sector occidental. S'acumularan quantitats minses o poc abundants, en general. La cota de neu oscil·larà entorn dels 1.000 metres.

Temperatura

La temperatura màxima es mantindrà sense canvis significatius, malgrat que baixarà lleugerament al vessant nord del Pirineu i a punts de la resta del terç nord. Es mourà entre els 3 i 8'°C al vessant nord del Pirineu, entre els 7 i 12 ºC a la resta del Pirineu, entre els 13 i 18'°C al litoral i entre els 11 i 16'°C a la resta.

Visibilitat

La visibilitat serà excel·lent, tret de punts del vessant nord del Pirineu on serà regular o dolenta.

Vent

Predominarà el vent de component nord i oest entre fluix i moderat arreu, si bé a l'Empordà i a les Terres de l'Ebre bufarà en forma de tramuntana i mestral, respectivament, amb cops forts i alguns de molt forts a l'extrem nord de l'Alt Empordà. Malgrat això, hi haurà estones de vent fluix i de direcció variable al litoral i prelitoral central i punts de la depressió Central.

Comentarios
Multimedia Diari