El Temps a Tarragona: Ascens de les temperatures localment moderat

La previsió meteorològica d'aquest dimarts, 21 de desembre

19 diciembre 2021 12:14 | Actualizado a 20 diciembre 2021 11:47
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

De matinada arribaran bandes de núvols alts i mitjans que avançaran d'oest a est que deixaran el cel poc o mig ennuvolat, si bé podrà quedar localment entre mig i molt ennuvolat a punts de la meitat sud i oest fins a migdia, i a altres indrets del terç nord a partir de llavors. Independentment, hi haurà bancs d'estrats baixos a la depressió Central, a la vall de l'Ebre, i a fondalades de Prepirineu i prelitoral fins a final del matí i de nou a partir del vespre.

Precipitacions

A causa de la boira és probable alguna roïna inapreciable i minsa.

Temperatures

Temperatura mínima similar o lleugerament més alta, si bé l'ascens serà localment moderat. Es mourà entre -5 i 0 ºC al Pirineu i Prepirineu; entre -3 i 2 ºC a la depressió Central, prelitoral, i litoral nord; i entre 1 i 6 ºC a la resta del país, localment més alta al litoral central. La màxima serà semblant o lleugerament més baixa en general, si bé a Ponent i la vall de l'Ebre pujarà entre moderadament i acusadament. Oscil·larà entre 8 i 13 ºC a l'interior; i entre 11 i 16 ºC a la resta del país.

Visibilitat

La visibilitat serà bona en general. Això no obstant, hi haurà bancs de boira i boirina fins al final del matí a la depressió Central, a la vall de l'Ebre i a fondalades del Prepirineu.

Vent

Vent fluix i de direcció variable a l'interior, amb predomini del component oest al centre del dia. Al litoral, bufarà terral entre fluix i moderat fins a mig matí i de nou a partir del vespre, mentre que al centre de la jornada predominarà el vent de components sud i est fluix amb cops moderats a la meitat sud del litoral, i de component nord i est a la meitat nord.

Comentarios
Multimedia Diari