El Temps a Tarragona: Les temperatures pugen inclús de manera moderada

La previsió meteorològica d'aquest dimecres, 20 d'octubre

Diari de Tarragona

Whatsapp
La previsió meteorològica d'aquest dimecres, 20 d'octubre.

La previsió meteorològica d'aquest dimecres, 20 d'octubre.

Situació general

El cel romandrà serè o poc ennuvolat pel pas d'algunes bandes de núvols alts. Per altra banda, hi haurà núvols baixos al litoral i prelitoral, a la depressió Central, al vessant sud del Pirineu i al Prepirineu que deixaran el cel mig ennuvolat, localment molt, amb tendència a minvar durant les hores centrals de la jornada. A partir de migdia, arribaran núvols mitjans pel Pirineu i Prepirineu.

Precipitacions

No es descarta alguna roina a punts del litoral i prelitoral durant el matí. S'acumularan quantitats inapreciables o minses de precipitació.

Temperatura

La temperatura mínima pujarà lleugerament, tot i que l'ascens podrà ser moderat al nord-est; oscil·larà entre 4 i 9 ºC al Pirineu, entre 9 i 14 ºC al Prepirineu i a la depressió Central, puntualment més baixa en alguna fondalada, entre 14 i 19 ºC al prelitoral i entre 16 i 21 ºC al litoral. Per altra banda, la temperatura màxima es mantindrà similar. Rondarà entre 21 i 26 ºC arreu del territori, si bé puntualment serà superior al nord de l'Empordà i vall de l'Ebre.

Visibilitat

La visibilitat serà bona en conjunt, si bé serà localment regular o dolenta fins a mig matí a punts del litoral, del prelitoral, de la depressió Central i Prepirineu per la presència d'alguns bancs de boira o boirina.

Vent

Bufarà vent de component sud entre fluix i moderat, amb alguns cops forts a la meitat nord del litoral i prelitoral i a la serralada Transversal. Tot i això, a l'inici i al final del dia bufarà fluix i de direcció variable en general, llevat del litoral nord on es romandrà el component sud entre fluix i moderat. A més, a partir de la tarda hi haurà alguns cops forts de component oest a cotes altes del Pirineu, sobretot sector occidental.

Temas

Comentarios

Lea También