El Temps a Tarragona: Les temperatures pugen una mica

La previsió meteorològica d'aquest dilluns, 17 de gener

16 enero 2022 09:10 | Actualizado a 16 enero 2022 12:42
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Fins a primeres hores de la tarda, circularan núvols alts i alguns de mitjans de nord a sud que deixaran el cel poc o mig ennuvolat a la meitat oest i serè o poc ennuvolat a la resta del territori. Independentment, hi haurà alguns estrats baixos fins al final del matí a punts de Ponent.

Precipitacions

No s'espera precipitació.

Temperatures

Temperatura mínima i màxima similar o lleugerament més alta. La mínima es mourà entre els -9 i -4 ºC al Pirineu, al Prepirineu i a les fondalades de la depressió Central, entre els -6 i -1 ºC a la resta de l'interior i al litoral nord, i entre els -1 i 4 ºC a la resta del litoral, localment més alta a la Costa Central. La temperatura màxima se situarà entre els 10 i 15 ºC al litoral i al prelitoral, entre 5 i 10 ºC a Ponent i a l'Altiplà Central i entre 7 i 12 ºC a la resta de l'interior.

Visibilitat

La visibilitat serà excel·lent, tret de punts de la depressió Central i de l'interior de la vall de l'Ebre on serà localment regular o dolenta fins a mig matí per la presència de bancs de boira i boirina. La boira podrà ser gebradora.

Vent

Fins a mig matí i a partir del vespre, el vent serà fluix i de direcció variable, amb domini del terral al litoral, més reforçat al sud del cap de Salou. Durant les hores centrals del dia, predominarà el component sud i oest fluix, amb algun cop moderat, si bé a punts del Prepirineu i interior del quadrant nord-est el vent continuarà bufant fluix i de direcció variable. Independentment, al nord de l'Alt Empordà bufarà tramuntana moderada amb alguns cops forts al nord del cap de Creus al llarg de tota la jornada.

Comentarios
Multimedia Diari