Más de Tarragona

El Temps a Tarragona: Les temperatures segueixen fregant els 30 graus

La previsió meteorològica d'aquest dimarts 4 de juny

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest dimarts a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest dimarts a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

El cel romandrà serè o poc ennuvolat per alguns núvols alts i prims. Independentment, hi haurà alguns intervals de núvols baixos a l'extrem sud del territori de matinada i de nou a partir del vespre quan afectaran a altres punts de la meitat sud del litoral.

Temperatures

Temperatura semblant, tant mínima com màxima. La primera es mourà entre 8 i 13 ºC al Pirineu, entre 10 i 15 ºC al Prepirineu, la depressió Central i el prelitoral, i entre 12 i 17 ºC al litoral. La màxima oscil·larà entre 22 i 27 ºC al litoral, puntualment més altes a l'extrem nord del sector, entre 25 i 30 ºC al prelitoral, i entre 28 i 33 ºC a la resta del país, localment més altes a Ponent.

Vent

El vent bufarà fluix i de direcció variable fins a les primeres hores del matí i de nou al final del dia, tot i que a la meitat nord del litoral hi haurà intervals de vent de component sud. La resta de la jornada, s'imposarà el vent de component sud entre fluix i moderat amb cops forts, sobretot a la meitat nord del litoral.

Tendència per a demà

Fins a mig matí el cel romandrà serè o poc ennuvolat per núvols alts i prims, tret del Pirineu occidental on estarà entre mig i molt ennuvolat. A partir d'aleshores la nuvolositat augmentarà per l'oest i quedarà entre mig i molt ennuvolat tant per l'arribada com pel creixement de nuvolades. Al final del dia la nuvolositat minvarà arreu, si bé al sector central del litoral hi haurà intervals de núvols baixos.

Temas

Comentarios

Lea También